czarex Napisano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2016 czyli godzina wstawienia sie w ambasadzie na 8 rano jest umowna? ze np jak sie spoznie 15 minut to sie nic nie stanie? Jak się spóźnisz to może stać się tylko tyle, że dłużej lub znacznie dłużej będziesz czekać, bo nie wiesz kto będzie przed Tobą. Jak ktoś wcześniej ma ciekawą sytuację to może przyhamować kolejkę. Jak wychodziłem to jedna dziewczyna z Białorusi chyba przyhamowała trochę, gdyż wszystko szło płynnie na początku - PioN oddał odciski, ja byłem oddać odciski, i potem właśnie chyba ta dziewczyna i zastopowało to poruszanie się kolejki. W międzyczasie myśmy mieli interview z konsulem a na odciskach dalej nic się nie ruszało. Ja będę pewnie leciał za jakieś 2 tygodnie. Na początek Nowy Jork, bo muszę prawko kanadyjskie wymienić, bo fura bez ubezpieczenia na mnie czeka. Potem po fure do Chicago i zobaczymy gdzie dalej - prawdopodobnie Floryda chyba ze gdzies wczesniej robote juz znajde Powodzenia wszystkim i nie stresujcie sie - nie ma czym
daisy1 Napisano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2016 U nas też potrzebny był tylko dyplom ukończenia studiów o inne świadectwa nikt nie pytał Powodzenia w poniedziałek Gutka No i gratulacje PioN
megan07 Napisano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2016 moze nie mogli jej pobrac odciskow, moja siostra ostatnio wyrabiala paszport i tez sie pobiera odciski i powiedziala ze jej nie dalo rady pobrac tych odciskow, ze ma za delikatne linie papilarne i ze beda probowali przy odbiorze paszportu.
glimi Napisano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2016 wystarcza nie widoczne blizy na opuszkach palcow i juz jest problem z odciskami.
Madziulka Napisano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2016 Ja dziś byłam wyrabiać paszport dla dzieciaków ( mój ważny jeszcze 4 lata) i obok w okienku była pani bardzo zdenerwowana bo miała właśnie jakiś problem z odciskami palców w wyrobiono świerzo paszporcie. Rzekomo był wadliwy bo nie indetyfikowało odcisku a pani próbowała go reklamować ( przynajmniej ja to tak odebrałam). Pani w okienku próbowała ją uspokoić ale nie wiem jaki miała finał jej sprawa bo ja się szybko uwinełam. Ale widzę że jednak jest problem z tymi odciskami. P.S ja nie z DV-2016 ale Was podczytuje i zbieram informacje :)Pozdrawiam
megan07 Napisano 2 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2016 Czy w tym norwegian mozna dodac drugi bagaz rejestrowany 20 kg i bedzie to kosztowac cos 58 euro w strefie B-H w sezonie letnim? https://www.norwegian.com/pl/rezerwacja/przydatne-informacje-dotyczace-rezerwacji/oplaty-za-uslugi-dodatkowe/
Boomz Napisano 3 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2016 Czy podanie adresu hotelu będzie bardzo źle widziane? Zarówno na rozmowie jak i na lotnisku w USA? Mam trochę oszczędności.
megan07 Napisano 3 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2016 a za rentgena in krew i badania mozna placic karta w klinice krakowie?
daisy1 Napisano 3 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2016 a za rentgena in krew i badania mozna placic karta w klinice krakowie? Można My tak płaciliśmy
megan07 Napisano 3 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2016 daisy1 a w ambasadzie placilas karta mbanku z chipem taka biala w paski bo ja taka mam ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.