szaman Napisano 23 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2015 WTF ludzie co wy piszecie? Fobie amerukanofobie??? potem kto co napisal kto nie dal odnosnika? 15 latki czy co:)
Kosa_PL Napisano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2015 Wiecie co?Po obecnych pomysłach rządu z ZUS itp...To ja zaczynam się modlić (A jestem agnostykiem...) by tym razem zostać wylosowanym i dostać zieloną kartę...
katlia Napisano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2015 Tak... bo system opieki zdrowia jest tak swietnie zorgranizowany w USA
Madziulka Napisano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2016 Hej ,chciałam się przywitać. W tym roku wypełniłam wniosek po raz pierwszy. Mam nadzieję ze uda sie za pierwszym razem Liczę na cud że wyjadę z męzem i dwójką moich młodych urwisów Wszystkim biorącym udział zyczę powodzenia
szaman Napisano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2016 Hej ,chciałam się przywitać. W tym roku wypełniłam wniosek po raz pierwszy. Mam nadzieję ze uda sie za pierwszym razem Liczę na cud że wyjadę z męzem i dwójką moich młodych urwisów Wszystkim biorącym udział zyczę powodzenia Witaj - Tobie , Wam równiez Powodzenia !!!
haneczka019 Napisano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2016 Hej ,chciałam się przywitać. W tym roku wypełniłam wniosek po raz pierwszy. Mam nadzieję ze uda sie za pierwszym razem Liczę na cud że wyjadę z męzem i dwójką moich młodych urwisów Wszystkim biorącym udział zyczę powodzenia Chyba w ubiegłym roku .
sly6 Napisano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2016 Moglo być w tym roku na płatnej stronie.nawet ostatnio ktos tam chcial się zarejestrować
Madziulka Napisano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2016 haneczka019 czepiasz się oczywiście że w zeszłym roku kalendarzowym. ale tegorocznej loterii czyli w losowaniu w tym roku . Kwestia interpretacji. pozdrawiam. Nie dałabym się zrobić na żadne płatne strony i płatnych doradców.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.