daisy1 Napisano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2016 Czemu? Dolosowanie było? Poczytaj sobie wątek o DV2016 to zobaczysz Dolosowania, jak już napisał sly6, oczywiście nie było
prem Napisano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2016 Dziękuje za odpowiedzi. Wiem ze dolosowania nie było, ba chyba nawet od trzech poprzednich edycji. Moje pytanie było ironiczne:)
lukaszek9000 Napisano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2016 Czy można brać udział w loterii będąc w USA na: a) wizie turystycznej b ) wizie H-2b?
kzielu Napisano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2016 Oczywiscie ze mozna, nie ma to najmniejszego znaczenia gdzie sie jest.
zielonywkarty Napisano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2016 wizy canceluja potem w ambassadzie
daveydrz Napisano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2016 Pisalem wczesniej moze ktos mi odpowie ? Jako ze wyniki lotterii juz za niedlugo nie daje mi spokoju pewna kwestia , wyjechalem do UK w 2005 zaraz po ukonczeniu szkoly podstawowej, w UK ukonczylem szkole ogolnoksztalcaca a puzniej rok w college jako informatyk ale niewiem czemu nie daje mi to 12 lat tylko 11.... mimo ze puzniej moglem isc tylko na uniwersytet no ale ok zawodowo pracuje w tej samej organizacji 3 lata na poczatku jako consultant d.s rekrutacji a teraz dostalem avans i pracuje w dziale HR tylko zajmuje sie bardziej prawnymi przepisami organizacji ... no wlasnie I sprawdzam na stronie onetonline.org no I moje poprzednie stanowisko kwalifikuje sie pod Human resources tak jak to stanowisko co teraz wykonuje mimo ze dwa inne co myslicie skoro wyglada na to ze nie kwalifikuje sie z powodu wyksztalcenia to moze z zawodu ?
prem Napisano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2016 A jak to sie ma do GC? Bo nie bardzo roumiem
grape Napisano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2016 Ma sie tak, ze trzeba spelniac pewne wymagania aby po ewentualnym wylosowaniu GC nie zostac odrzuconym z powodu braku wymaganego wyksztalcenia, itp.
szaman Napisano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2016 trzeba mies albo skoczone 12 klas w sumie albo lub pod zawód . Co do zawodu to z tego co pamiętam to często jaja wychodzą podczas rozmowy. Tak gdzieś tutaj na forum przeczytałem. Musiałbyś przejrzeć to forum Grape
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.