Joanna30 Napisano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2016 Oj tam, oj tam. Według niektórych profesorów (no dobra, jednej profesorki ) "wziąść" jest jak najbardziej poprawne
andyopole Napisano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2016 Oj tam, oj tam. Według niektórych profesorów (no dobra, jednej profesorki ) "wziąść" jest jak najbardziej poprawne taka prawidlowosc zachodzi w przypadku kogos kto ma wyksztalcenie wyzsze ale nie ma podstawowego.
szaman Napisano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2016 a propos....zauważyłem, że człowiek robi więcej byków ortograficznych przez używanie klawiatury. Pisząc ręcznie np na papierze tak już nie jest
Dragony Napisano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2016 OT: @szaman - nie zauważyłam takiej zależności
szaman Napisano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2016 OT: @szaman - nie zauważyłam takiej zależności Mówie o sobie, nie o Tobie, aczkolwiek pozwoliłem sobie przejrzeć Twoje posty:) ....hmmmm , sprawdź sam
Dragony Napisano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2016 No ciekawa jestem Choć szczerze mówiąc szkoda mi czasu na sprawdzanie moich postów. Oczywiście nie mówmy o polskich znakach, czy drobnych literówkach, które czasem pojawiają się pisząc na telefonie.
prem Napisano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2016 Teraz już wiem o co chodziło z pytaniem użytkowniczki grape. Nie chcę politykowac na forum Ale przy okazji tego tematu z rozpoczęciem nauki w PL a innych krajach. PiS znów nas cofnął w czasie
szaman Napisano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2016 drodzy Forumowicze !!! 3MAC KCIUKI za mnie i rodzinke:):) a ja potrzymam za was:), został tydzien i cos tam jeszcze:)
illinois Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2016 pierwszy raz biorę udział w loterii, zgłosiłem się w ostatnim dniu, jestem ciekaw czy będę miał szczęście choć nie ukrywam że obecne życie mi odpowiada. Dobra praca, zarobki, ale czego się nie robi dla przyszłych dzieci i marzeń... powodzenia koleżanki i koledzy z forum!
winetou Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2016 pierwszy raz biorę udział w loterii, zgłosiłem się w ostatnim dniu, jestem ciekaw czy będę miał szczęście choć nie ukrywam że obecne życie mi odpowiada. Dobra praca, zarobki, ale czego się nie robi dla przyszłych dzieci i marzeń... powodzenia koleżanki i koledzy z forum! Jestem w dokładnie tej samej sytuacji Jeżeli mnie nie wylosują to machnę ręką, ale jeśli szczęście dopisze to wtedy zacznie się poważny problem (niezłe kuriozum)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.