Fly 7 Napisano 2 Maja 2016 Zgłoś Napisano 2 Maja 2016 Ahh ciśnienie rośnie coraz bardziej, tylko jeden dzień. Powodzenia ;-)
szaman Napisano 2 Maja 2016 Zgłoś Napisano 2 Maja 2016 Ja tylko szybko potwierdze !!! 1 DAY LEFT :) a dziś życze powodzenia sobie :)
mareknoda Napisano 2 Maja 2016 Zgłoś Napisano 2 Maja 2016 Witam, Wyniki jutro, to juz 4 raz , jestem z dziewczyną od 8 lat, planujemy śłub, jeżeli wylosuje ja i od razu weźmiemy ślub, a moja ma też niemiecki paszport to będzie mogła jechać ze mną od razu?, bo jeżeli wylosuje ona to rozumiem żę ona musi jechać sama, a ja dopiero po 6 miesiąsach jako mąż? (taka opcja odpada, bo powiedziała że sama nie pojedzie:))
zielonywkarty Napisano 2 Maja 2016 Zgłoś Napisano 2 Maja 2016 Wyniki sa teraz a rozmowy pod koniec roku sie zaczynaja w ambasadzie. I dopiero wtedy Wam przyznaja wizy. Wiec macie sporo czasu na slub. Razem pojdziecie na rozmowe to razem wizy dostaniecie. Oczywiscie jak wszystko dobrze pojdzie w losowaniu.
winetou Napisano 2 Maja 2016 Zgłoś Napisano 2 Maja 2016 Ciekawe czy jutro uda się komukolwiek sprawdzić wynik
picasso Napisano 2 Maja 2016 Zgłoś Napisano 2 Maja 2016 Kiedy to losowanie? Jutro? 3 podejście. Juz kompletnie bez spinki nie to co za pierwszym razem jak już prawie jechałem i siedziałem na walizkach
magdziurek Napisano 2 Maja 2016 Zgłoś Napisano 2 Maja 2016 Spoko ja zyje na walizkach od kilku lat wiec dla mnie zaden problem sie spakowac
poniatowski Napisano 2 Maja 2016 Zgłoś Napisano 2 Maja 2016 @magdziurek: Muszę przyznać, że u mnie podobna sytuacja. Pakuję się i lecę
wyborna_kielbasa_z_puszki Napisano 2 Maja 2016 Zgłoś Napisano 2 Maja 2016 moze jakis mily czlowiek powiedziec orientacyjnie ile w najlepszym i najgorszym wypadku trwaja wszystkie procedury od momentu wylosowania do wylotu?
picasso Napisano 2 Maja 2016 Zgłoś Napisano 2 Maja 2016 maksymalnie rok najczęściej do 9 miesiecy. Masz 6 miesięcy na wyjazd od otrzymania zezwolenia i to od ciebie zależy ile ten czas wyniesie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.