nergil Napisano 18 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2015 Weź przestań smędzić, nie jesteś w tym wszystkim bez winy. Przestań w kółko bić pianę. spokojnie pani administrator odrobinę kultury.. Skoro administrator nie reaguje na obrażanie mojej osoby tylko dostaję jeszcze ostrzeżenie to chyba coś tu nie gra... Pożegnam się z Państwa portalem nasyconym chamstwem i brakiem kultury ponieważ nie będę zniżał się do pewnego poziomu no coż pan kaer jest rezydentem forum więc może sobie pozwolić na co tylko chce nie dostając przy tym nawet ostrzeżenia..I to ma być informator o usa? jak na razie to się dowiedziałem że jestem bucem a reszta w komentarzach, również na wysokim poziomie, gratuluje
olmeca Napisano 18 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2015 Każdy się czegoś dowiaduje, ja ostatnio zostałem określony idiotą i piany nie bije, ani słomy nie ugniatam.
kzielu Napisano 18 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2015 spokojnie pani administrator odrobinę kultury.. Skoro administrator nie reaguje na obrażanie mojej osoby tylko dostaję jeszcze ostrzeżenie to chyba coś tu nie gra... Pożegnam się z Państwa portalem nasyconym chamstwem i brakiem kultury ponieważ nie będę zniżał się do pewnego poziomu no coż pan kaer jest rezydentem forum więc może sobie pozwolić na co tylko chce nie dostając przy tym nawet ostrzeżenia..I to ma być informator o usa? jak na razie to się dowiedziałem że jestem bucem a reszta w komentarzach, również na wysokim poziomie, gratuluje Weź przestań smędzić, nie jesteś w tym wszystkim bez winy. Przestań w kółko bić pianę. (moze ktos jakiegos bota ustawi z automatyczna odpowiedzia.... W 99% przypadkach bedzie trafna)
nergil Napisano 18 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2015 Każdy się czegoś dowiaduje, ja ostatnio zostałem określony idiotą i piany nie bije, ani słomy nie ugniatam. też ładnie cie nazwali , wiesz to nasi rodacy from USA są tacy przyjaźni i mili a ja nie chciałem bic tej piany tak jakoś wyszło spontanicznie po prostu jestem miły i każdemu chcę odpisać
Lx13 Napisano 18 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2015 masz rację ja jeszcze dobrze nie zarejestrowałem się na tym portalu a już Kaer zabłysnąl swoimi cudownymi tekstami typu " słoma ci z butów wystawala dlatego nie dostałeś wizy" albo " trzeba nagim z małpa przyjść do ambasady żeby nie dostać wizy".. tak że pomocy tu nie znajdziesz na tym portalu a jeszcze zostaniesz zwyzywana Wiesz ja siędzę w tym na co dzień i wiem że można upolować bilet za 2400 nawet do san francisco w obie strony a dziecko w przedszkolu wie że okres świąteczny lub wakacje nie wchodzą w grę bo jest wtedy bardzo drogo.. Ale tłumacz jednemu i drugiemu.. Może jest jakiś inny portal o usa z bardziej uprzejmymi osobami bo jedna osoba psuje całą atmosferę Siedzisz w tym? To kiepsko siedzisz. Do USA (NY lub Miami) można teraz poleciec za 375€ BA lub AA. Do SFO i lub LAX obecnie jest drogo ale niedawno były za 550€. Sporo mniej niz tez 2400. Chicago jakoś nigdy niechęć spaść poniżej 500€ a Waszyngton zawsze prawie trzyma solidne 700€+++
nergil Napisano 19 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2015 Siedzisz w tym? To kiepsko siedzisz. Do USA (NY lub Miami) można teraz poleciec za 375€ BA lub AA. Do SFO i lub LAX obecnie jest drogo ale niedawno były za 550€. Sporo mniej niz tez 2400. Chicago jakoś nigdy niechęć spaść poniżej 500€ a Waszyngton zawsze prawie trzyma solidne 700€+++ tak siedzę w tym, mówiliśmy o kwocie 2400 wiem że można i taniej tak jak pisałeś nawet za 375 euraczy... Czasami są śmieszne promocje tylko trzeba umieć znaleźć i mieć czas na szukanie.. Widziałem lot wawa chicago , chicago wawa bezpośrednio dreamlinerem za 1890zł ale oczywiście z 2miesięcznym wyprzedzeniem.. Jak ktoś chce polecieć z dnia na dzień to koszt będzie o wiele wyższy..
po_lka Napisano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Napisano 19 Listopada 2015 http://forum.usa.info.pl/forum/59-bilety-lotnicze-kto-leci-do/
karina Napisano 19 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2015 doczytalam sie wielu informacji, musze odszukac prawnika imigracyjnego ( aczkolwiek wiza nie jest imigracyjna) ktory pomoze "rozszyfrowac" czy wymierzona kara pozwala uzyskac prawo do wizy, wtedy bedziemy pewni czy jest wogole sens skladania ponownego wniosku Prawnik imigracyjny zajmuje sie wszelkimi wizami, to, ze jest to prawnik "imigracyjny" nie ma nic wspolnego z tym, ze to nie jest wiza imigracyjna.
po_lka Napisano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Napisano 19 Listopada 2015 dokladnie karina rozumiem i dzieki za odp
karina Napisano 19 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2015 Dziękuję za odpowiedź, zastanawiam się czy nie prościej byłoby, aby starać się załatwić to z tej drugiej strony, w sensie jakieś pismo ze strony teścia czy brata skierowane do np Senatora. Jest wiele przesłanek do tego aby próbować tylko czy to ma sens czy warto aż tak się w to angażować, wiem że bardzo zależy dla męża, a jeżeli są jakiekolwiek możliwości to mają natura nie pozwoli mi tego tak łatwo zostawić ;-) pozdrawiam Nie chce byc wredna, zlosliwa, i niemila, ale powiem tylko tyle: a nie mowilam? Mowilam, ze maz dostal odmowe wizy imigracyjnej i ze to sie ciagnie i bedzie sie ciaglo, bo odmowy wizy imigracyjnej nie dostaje sie z powodu zlego humoru konsula. Ale do rzeczy: pismo tescia, ksiedza i innych czlonkow rodziny do Senatora, Kongresmana i Obamy niestety niczego nie zmieni. Owszem, Kongersman, Senator a moze i Obama (choc na niego bym nie liczyla, bo on jakos wydaje sie bardziej busy ostatnimi czasy badz tez gra w golfa napisza do ambasady w celu uzyskania informacji na temat wizy- wtedy to konsul wysle im formulke taka jak powiedzial Tobie: mial przeszlosc kryminalna/nie kwalifikuje sie/brak zwiazkow z krajem - niepotrzebne skreslic. Zaden z tych panow nie ma wplywu na to, ze maz mial to co mial, ale teraz jest inaczej. I zaden z tychze Panow nie zrobi nic innego oprocz pisma - oni tylko po to to robia aby tesc wiedzial na kogo pozniej glosowac. ---------------------------------------------------------------------------------- Bede teraz odpowiadala tak po troche na to co piszesz. Poczytaj sobie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.