Skocz do zawartości

Dv-2017 Wygrana,pytania I Odpowiedzi,ds260,badania,rozmowa,pierwsze Dni W Usa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No to i ja sie pochwałę-cztery wizy przyznane,cudowny prezent na Święta Wielkanocne trochę to trwało,rozmowę w ambasadzie mieliśmy w lutym,ale brakowało dokumentów mężowi,a w Wielki Piatek niespodzianka-paszporty z wizami!!!

Pozdrawiam forumowiczów i szczęścia w losowaniu dla oczekujących .

• Odpowiedzi 1,7 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Hej, mam pytanie dotyczące zdjęć, które należy przynieść ze sobą na badania lekarskie w Warszawie. Na stronie ambasady jest tylko napisane,że mają to być 4 kolorowe zdjęcia. Czy te zdjęcia muszą również spełniać wytyczne takie jak zdjęcie podczas aplikowania do loterii wizowej? Pytam, ponieważ ostatnio wymieniałam prawo jazdy i zostały mi akurat zdjęcia, które mogłabym zabrać ze sobą na badania, tylko one niestety nie spełniają tych wytycznych.

Napisano

Mam pytanie odnośnie pierwszego wlotu do USA. 

Na lotnisku ściągają odciski palców,biorą do tego pokoju imigracyjnego (czy jak to tam się zwie) itd. Na pewno nie muszę polecieć tam gdzie deklaruję, że polecę w DS260?

Napisano
7 minut temu, katlia napisał:

To Megan juz w USA? Szkoda ze nie pisze... to byloby ciekawe czytanie... 

Przeciez pisze.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...