SuperTraveller Napisano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2017 Godzinę temu, Patipitts napisał: Moze byc na pw jak sie wstydzisz dawać wszystkim. Jak to zabrzmiało Sorry, nie mogłem się oprzeć
megan07 Napisano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2017 bedzie z niego, on jest kochany i nie musi sie jeszcze spieszyc z praca, moze to nie mialo byc dla niego
Patipitts Napisano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2017 23 minuty temu, SuperTraveller napisał: Jak to zabrzmiało Sorry, nie mogłem się oprzeć Hahahah rzeczywiście Nie zwróciłam uwagi megan- dzieeeki
andyopole Napisano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2017 3 godziny temu, megan07 napisał: wstydze sie podac moj blog czy yt bo bedziecie dogadywac czy wysmiewac- heheh, on chorowity ale chyba sie nie kwalifikuje do takich programow, bo dzis przyjdzie do niego nurse ale ostatni raz bo powiedziala ze on nie jest home bound wiec sie mu juz nie nalezy, a ja musze sie nauczyc jak mu zmieniac dressing na central line bo ma w sobie central line do chemii. Dressing to prosta rzecz, najważniejsza czystość, sam to sobie robilem. Jak raz mi zrobiła nersa to dostałem infekcje i szpital na tydzień. Taki brudas był. Była w takich ciuchach jakby rano porządki robiła w garażu.
megan07 Napisano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2017 juz dzis zmienialam calosc, nie jest trudne, troche sie balam ze ta rurka wyjdzie z ciala jak za mocno pociagne bo ta folia przylepna jak sie ja odkleja jest obtoczona wokol tej rurki a ona nie pozwolila uzyc nozyczek by nie przeciac tej rurki.
Radosny Napisano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2017 No i --- okazuje sie ze MEGAN jest PRAWDZIWA i jest w USA--- Nigdy nie mialem watpliwosci!! trzymam kciuki, tylko musisz popracowac nad rozreklamowaniem vloga...
ania1989 Napisano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2017 Uwazam ze wszystkie osoby ktore nabijaly sie z Megan ze nie jest prawdziwa i snuly przypuszczenia ze jest trollem powinny ja teraz przeprosic,a przynajmniej tak wypada.
hubertck Napisano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2017 Sory ze sie wtracam, ale kolejna wiza mniej Udalo mi sie dzisiaj, i przy okazji dzieki za wszystkie informacje. W sierpniu wylot prawdopodobnie do Atlanty
piterski Napisano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2017 Ja tez się wtrącę i donoszę że kolejna wiza u mnie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.