Skocz do zawartości

Dv-2017 Wygrana,pytania I Odpowiedzi,ds260,badania,rozmowa,pierwsze Dni W Usa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
57 minut temu, ania38 napisał:

Test IRGA wykonuje juz lekarz jak bedziesz na wizycie u niego:)

Dzięki. Już wiem bo znalazłem numer do niego. Wirusy system na Waryńskiego zaatakowały a nie mogą do informatyka się dodzwonic. No i nie wiadomo czy nam zrobią te RTG itd. Z Ełku miła przejażdżka i wolny dzień z pracy chyba wyjdzie

• Odpowiedzi 1,7 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Mam zaniedługo rozmowę, muszę mieć ten papier o finansach jak mam wszystko w gotówce PLN i $ to czy konieczne jest wpłacać to na konto? Z tego co wiem raczej nie pytają?

Napisano

nie musisz mieć lecz gdy będziesz w USA to takie mówienie może być źle odebrane ze masz kasę w domu. Tak piszę na przyszłość. A jeśli chcesz mieć to niech Ci wystawią zaświadczenie ile masz. Bez drukowania historii rachunku.

Napisano

Jesteśmy już na Kosiarzy Ale wyników z Waryńskiego nadal nie mamy więc cały czas pod górkę można tak rzec hehe. Tak wogole nie trzeba być na czczo. Więc delikatnie każdy z rana może jeść. Tak mi lekarz przez tel powiedział więc przed badaniami była uczta. Gorące czekolady kawy kanapki słodkie bułki

Napisano
10 minut temu, Sewerynr napisał:

Więc delikatnie każdy z rana może jeść. Tak mi lekarz przez tel powiedział więc przed badaniami była uczta. Gorące czekolady kawy kanapki słodkie bułki

Delikatnie to słowo klucz w tym przypadku ;) Żeby Wam cukrzyca nie wyszła ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...