czarex Napisano 17 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2017 3 godziny temu, megan07 napisał: aha, dzieki za obszerne wytlumaczenie, poczatkowo ciagle sie zrywalo w tej lycomobile a dzis juz bardziej stabilne, zasieg nie powala ale dziala dzwonilam tez do polski i sms tez dzialaja.ale nie dzialaja mmsy nie wiem czemu. A w pytaniu wczesniejszym chodzilo mi o co pytaja w testach na prawo jazdy. MMSy nie działają, bo masz źle ustawione dane dla MMS Niech zgadnę, masz telefon z innej sieci i kupiłaś tylko kartę SIM od Lycamobile?
Łukasz90 Napisano 17 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2017 Albo kupiła (nie wiem czy się tak da) nowy telefon bez wgranych danych.Zadzwoń na infolinię operatora przyśle Ci plik do ściągnięcia i powinno wszystko hulać.Ewentualnie możesz przejść się do jakiegoś punktu na pewno pomogą. Miałem podobny problem w Polsce.i z MMS-ami i z internetem :D.
BartekWSH Napisano 17 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2017 Korzystał ktoś z Was z MetroPCS ? jakieś doświadczenia z dostępem do internetu w tej sieci ? interesuje mnie ich zasięg 4G LTE, jakieś doświadczenia ?
gosia_a Napisano 17 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2017 Teraz, BartekWSH napisał: Korzystał ktoś z Was z MetroPCS ? jakieś doświadczenia z dostępem do internetu w tej sieci ? interesuje mnie ich zasięg 4G LTE, jakieś doświadczenia ? Ja aktualnie korzystam, dwie linie kosztują nas 80$ + mąż dokupił ZA 10$ 200 min. miedzynarodowe. Narazie nie mam zarzutów , w domu nie mam innego internetu I działa sprawnie I szybko.
gosia_a Napisano 17 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2017 Ma ktoś może z forumowiczów odsprzedać pakiet na CDL stan Florida ?
BartekWSH Napisano 17 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2017 49 minut temu, gosia_a napisał: Ja aktualnie korzystam, dwie linie kosztują nas 80$ + mąż dokupił ZA 10$ 200 min. miedzynarodowe. Narazie nie mam zarzutów , w domu nie mam innego internetu I działa sprawnie I szybko. Dzięki Gosia, możesz powiedzieć czy masz w planie wyznaczoną ilość danych na hotspot ? oraz czy po przekroczeniu tych danych transfer spada ?
gosia_a Napisano 17 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2017 40 minut temu, BartekWSH napisał: Dzięki Gosia, możesz powiedzieć czy masz w planie wyznaczoną ilość danych na hotspot ? oraz czy po przekroczeniu tych danych transfer spada ? Piszesz do mnie jakimś zaawansowanym językiem. Napiszę tak, cały czas korzystam z tego internetu, ogladam you tube, itp. i jeszcze nic mi nie zwolniło, a metro mamy od czerwca.
megan07 Napisano 18 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 18 Lipca 2017 Dnia 17.07.2017 o 02:52, czarex napisał: MMSy nie działają, bo masz źle ustawione dane dla MMS Niech zgadnę, masz telefon z innej sieci i kupiłaś tylko kartę SIM od Lycamobile? iphone 6 plus kupiony w usa na ebay byl na siec at and t ale to odblokowali , sprzedawca mowil ze jest na wszystkie sieci, prawie nowy tel malo uzywany
megan07 Napisano 18 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 18 Lipca 2017 Dnia 17.07.2017 o 10:09, BartekWSH napisał: Korzystał ktoś z Was z MetroPCS ? jakieś doświadczenia z dostępem do internetu w tej sieci ? interesuje mnie ich zasięg 4G LTE, jakieś doświadczenia ? moj chlopak ktory mieszka na przedmiesciach bostonu mial to i zasieg byl slaby, w piwnicy wogole, a nawet jak byl zasieg to jak sie dzwonilo na jego tel to odrazu przekierowywalo na automatyczna sekretarke - dzwonil na infolinie i nie umieli tego naprawic- widocznie byl slaby zasieg bo raz dzwonilo normalnie a raz nie, i zmienil na at and t is ma lepszy zasieg nawet w piwnicy i nie przekierowuje tel. Internet dzialal w metropcs .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.