maciejejka Napisano 17 Września 2016 Zgłoś Napisano 17 Września 2016 Szansa jest.. Pamiętaj o ds260 aby dodać inne osoby Chyba ze juz to zrobiłaś Już wysłałam, wszystko przeszło dobrze, mimo chwilowych problemów.
Emily2016 Napisano 19 Września 2016 Zgłoś Napisano 19 Września 2016 Witajcie. Mam pytanie. Mojej corki paszport konczyl sie w styczniu. Postanowilam wyrobic jej nowy. Wlasnie dzis dotarl ! po 2 miesiacach Nie wiem czy powinnam pisac do KKC o odblokowanie mojej DS 260 i uaktulanic dane jej paszportu? (co moze opoznic dalej nasze zaproszenie na interview ) Czy tez dopiero to zalatwic na rozmowie i nic nie odblokowywac ? Powiedziec konsulowi w dniu interview,ze corka ma nowy paszport i czy to moze byc problem? Z gory dziekuje za odpowiedz. Czy ktos moze doradzic odnosnie powyzszego ?
AleksandraMg Napisano 19 Września 2016 Zgłoś Napisano 19 Września 2016 Hej ja również zostałam wylosowana w tym dodatkowym losowaniu. Wczoraj wysłałam ds 260. Numer CN mam bardzo wysoki: 23xxx, także zobaczymy czy się uda
kozdii Napisano 19 Września 2016 Zgłoś Napisano 19 Września 2016 Hej ja również zostałam wylosowana w tym dodatkowym losowaniu. Wczoraj wysłałam ds 260. Numer CN mam bardzo wysoki: 23xxx, także zobaczymy czy się uda Gratulacje
zielona1 Napisano 19 Września 2016 Zgłoś Napisano 19 Września 2016 Hej ja również zostałam wylosowana w tym dodatkowym losowaniu. Wczoraj wysłałam ds 260. Numer CN mam bardzo wysoki: 23xxx, także zobaczymy czy się uda Gratuluję
ania38 Napisano 19 Września 2016 Zgłoś Napisano 19 Września 2016 Hej ja również zostałam wylosowana w tym dodatkowym losowaniu. Wczoraj wysłałam ds 260. Numer CN mam bardzo wysoki: 23xxx, także zobaczymy czy się uda Gratulacje.. uda sie uda napewno, z wiekszymi numerami ludzie mieli i wyjechali do USA... fingers crossed xx
zielona1 Napisano 19 Września 2016 Zgłoś Napisano 19 Września 2016 Ja też mam wysoki numer, więc obawy są... Czy w ostatnich latach zdarzyło się tak, żeby zabrakło wiz dla tych, którzy mieli wysokie numery? Ma ktoś jakieś informacje?
kzielu Napisano 19 Września 2016 Zgłoś Napisano 19 Września 2016 Ja też mam wysoki numer, więc obawy są... Czy w ostatnich latach zdarzyło się tak, żeby zabrakło wiz dla tych, którzy mieli wysokie numery? Ma ktoś jakieś informacje? Wystarczy poczytac forum - dwa lata temu bodajze. Kilka osob z forum sie nie zalapalo.
sly6 Napisano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Napisano 19 Września 2016 Czy ktos moze doradzic odnosnie powyzszego ? NP taka odpowiedź http://britishexpats.com/forum/marriage-based-visas-35/new-passport-after-ds-260-submitted-870596/ Lub możesz odblokować ds260 i zmiany zapisać. Te numery były wysokie..i faktycznie nie załapali się.
bekenbauer Napisano 19 Września 2016 Zgłoś Napisano 19 Września 2016 Tak sobie własnie analizuje szczepienia jakie są wymagane w USA i nasuwa mi się pytanie, czy wymagane są szczepienia na pneumokoki, rotawirusy i meningokoki, czy dorośli w ogóle się na to szczepią? I jeszcze jedno pytanie, czy poza opłatą za rozpatrzenie wniosku wizowego ($330/os.) trzeba jeszcze wnieść jakąś opłatę manipulacyjną za otrzymanie wizy ($165/os.)?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.