Sewerynr Napisano 23 Października 2016 Zgłoś Napisano 23 Października 2016 Odblokujesz formularz to wydłużysz czas oczekiwania na rozmowę. O tym należy pamiętać. Co do poprawiania to aby takie osoby byly na Waszej drodze jak andyopole to juz będzie dobrze. a jak bardzo istotną sprawą jest to że napisałem w formularzu high school diplom a nie rzeczywiste University degree? Warto robić odblokowanie czy w ambasadzie wyjaśnić sytuację?
kzielu Napisano 23 Października 2016 Zgłoś Napisano 23 Października 2016 a jak bardzo istotną sprawą jest to że napisałem w formularzu high school diplom a nie rzeczywiste University degree? Warto robić odblokowanie czy w ambasadzie wyjaśnić sytuację? Bez żadnego znaczenia. Najmniejszego.
WalkerUS Napisano 23 Października 2016 Zgłoś Napisano 23 Października 2016 Dzięki panowie za informacje, a odnośnie przesyłki TNT itp . o co chodzi z tym ? bo nie niektórzy wykorzystywali usługę z tej firmy właśnie w dniu spotkania ? Jeśli chodzi o zakwaterowanie jakie strony polecacie i gdzie na początku warto przyoszczędzić trochę aby fajnie startnąć ?
sly6 Napisano 23 Października 2016 Autor Zgłoś Napisano 23 Października 2016 Jaki Stan wchodzi w rachubę. Jest wiele stron aby wynająć coś taniego np osoba starsza potrzebuje towarzystwa na parę chwil TNT to dostarczenie paszportu i wybierasz np odbiór osobisty z biura lub kurier oplata.
WalkerUS Napisano 23 Października 2016 Zgłoś Napisano 23 Października 2016 Jaki Stan wchodzi w rachubę. Jest wiele stron aby wynająć coś taniego np osoba starsza potrzebuje towarzystwa na parę chwil TNT to dostarczenie paszportu i wybierasz np odbiór osobisty z biura lub kurier oplata. jaki Stan NY, a skorzystanie z tej formy przesyłek jest konieczne ? bo nie wiem narazie skupiam się na dokumentach załatwianiu ich, odnośnie terminu interview jakby mi nie pasował to chyba da się go zmienić tylko wtedy ponownie badania robić bo się liczy 6 miechów od zrobienia pierwszych badań czy może spotkania z panią doktor ?
SMA Napisano 23 Października 2016 Zgłoś Napisano 23 Października 2016 a jak bardzo istotną sprawą jest to że napisałem w formularzu high school diplom a nie rzeczywiste University degree? Warto robić odblokowanie czy w ambasadzie wyjaśnić sytuację? Jak będziesz na rozmowie to dasz swój dyplom i po sprawie.
sly6 Napisano 23 Października 2016 Autor Zgłoś Napisano 23 Października 2016 jaki Stan NY, a skorzystanie z tej formy przesyłek jest konieczne ? bo nie wiem narazie skupiam się na dokumentach załatwianiu ich, odnośnie terminu interview jakby mi nie pasował to chyba da się go zmienić tylko wtedy ponownie badania robić bo się liczy 6 miechów od zrobienia pierwszych badań czy może spotkania z panią doktor ? Jest konieczny TNT. Masz wybór bezpłatnie lub płatnie Możesz zmienić termin pamiętając ze czym bliżej końca a raczej np czerwca-lipca tych wiz może brakować i jak piszesz tak jest z badaniami. Przekroczysz termin i robisz od nowa a ważność wizy i sam wjazd ograniczają Cię data badania i aby nie okazało się ze masz jeden miesiąc na wjazd na teren USA No i kolejne zaproszenia na rozmowę są dostarczane przez pocztę zwykłą
bbmix Napisano 23 Października 2016 Zgłoś Napisano 23 Października 2016 Cześć jestem przed rozmową w ambasadzie i mam jeszcze jedno pytanie, czy na rozmowie muszą też być obecne dzieci ? (wiek 5 lat i 15 miesięcy)
lawendowe_pole Napisano 24 Października 2016 Zgłoś Napisano 24 Października 2016 Coś tu sciemniasz, gdybyś miał maturę nie pisał byś "znalesc". ktoś tu chyba też nie ma matury
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.