Adii Napisano 29 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2016 A czy będą mi sprawdzać wizę? Bo z tego co wiem to Niemcy latają bez wiz. I nie wiem dlaczego, ale mam takie przeczucie że się na tym lotnisku zgubię lub coś innego mi się przydarzy Mam nadzieje że wszystko na lotnisku jest napisane jak dla ułomnych
Joanna30 Napisano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2016 Wizę sprawdzą Ci już w Warszawie. Bez niej nie wszedłbyś na pokład. A jeśli znasz angielski choć trochę, to na lotnisku sobie poradzisz.
haneczka019 Napisano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2016 A czy będą mi sprawdzać wizę? Bo z tego co wiem to Niemcy latają bez wiz. I nie wiem dlaczego, ale mam takie przeczucie że się na tym lotnisku zgubię lub coś innego mi się przydarzy Mam nadzieje że wszystko na lotnisku jest napisane jak dla ułomnychJa miałam sprawdzaną w Krakowie przy wylocie i przed wylotem przez Niemców na Tegel rownież. Wyłaniali z kolejki tych, którzy mieli wlepkę w paszporcie i zapraszali obok .
Adii Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2016 Ja miałam sprawdzaną w Krakowie przy wylocie i przed wylotem przez Niemców na Tegel rownież. Wyłaniali z kolejki tych, którzy mieli wlepkę w paszporcie i zapraszali obok . Dzięki
Adii Napisano 1 Września 2016 Autor Zgłoś Napisano 1 Września 2016 Bileciki kupione. Czy muszę drukować i wypełniać ten formularz od airberlin? Mam na myśli APIS
Adii Napisano 1 Września 2016 Autor Zgłoś Napisano 1 Września 2016 Jestem zaskoczony myślałem że to tylko dla Niemców A coś jeszcze trzeba wypełnić co nie rzuciło mi się w oczy?
Nestle Napisano 2 Września 2016 Zgłoś Napisano 2 Września 2016 Polecam leciec z przesiadka w Momachium najlepiej lotami Lufthansa. Swietny I wygodny samolot, zero turbolencji I swietna obsluga oraz duza wygoda. Nawet nie wiem jak I kiedy zleciala podroz a juz bylem na o'hare: )
andyopole Napisano 2 Września 2016 Zgłoś Napisano 2 Września 2016 Turbulencji ulega każdy samolot, niezależnie od tego czy konstrukcja ma lat 3 czy 3o.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.