mcpear Napisano 18 Marca Zgłoś Napisano 18 Marca Co za chichot historii. Czirokez na czele służby walczącej z nielegalną emigracją ... Cytuj
kzielu Napisano 18 Marca Zgłoś Napisano 18 Marca No i sie okazuje ze ruska operacja specjalna w porownaniu do tego bajzlu to szczyt sztuki wojennej. Cytuj
vlade Napisano Poniedziałek o 04:11 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 04:11 Obstawiam, że żeby odwrócić uwagę od operacji Epic Fail to najpierw zobaczymy akta o UFO niż Epsteina. 1 Cytuj
andyopole Napisano Poniedziałek o 05:46 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 05:46 @vlade, kopę lat! Jak się masz? Cytuj
rzecze1 Napisano Poniedziałek o 09:24 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 09:24 On 3/18/2026 at 6:58 PM, kzielu said: No i sie okazuje ze ruska operacja specjalna w porownaniu do tego bajzlu to szczyt sztuki wojennej. Władze Kuby odetchnęły z ulgą. Bo byli następni na liście. Rozpoczynający się tydzień będzie ciekawy. Albo Iran mrugnie, albo ultimatum skończy się TACO, albo jeszcze głębsze tąpnięcie na rynkach niż w zeszłym tygodniu i widmo globalnej recesji. An Epic Fail indeed. 1 1 Cytuj
rzecze1 Napisano Poniedziałek o 11:26 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 11:26 1 hour ago, rzecze1 said: Władze Kuby odetchnęły z ulgą. Bo byli następni na liście. Rozpoczynający się tydzień będzie ciekawy. Albo Iran mrugnie, albo ultimatum skończy się TACO, albo jeszcze głębsze tąpnięcie na rynkach niż w zeszłym tygodniu i widmo globalnej recesji. An Epic Fail indeed. Nie czekaliśmy długo: https://www.bbc.co.uk/news/live/ce35wke27ynt “He says that, as a result of the talks, he has postponed threatened strikes on Iranian power plants” Jak dla mnie, śmierdzi jak TACO. Może ktoś mu przemówił do głowy przez niedzielę. 1 Cytuj
mcpear Napisano Poniedziałek o 13:20 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 13:20 1 hour ago, rzecze1 said: (...) Może ktoś mu przemówił do głowy przez niedzielę. Nie wiem czy głowa jest akurat organem, który chcąc wpłynąć na zmianę jego decyzji należy adresować 3 Cytuj
vlade Napisano Poniedziałek o 13:29 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 13:29 2 hours ago, rzecze1 said: “He says that, as a result of the talks, he has postponed threatened strikes on Iranian power plants” A Iranski minister spraw zagranicznych zaprzecza, ze jakiekolwiek rozmowy miały miejsce. 1 Cytuj
vlade Napisano Poniedziałek o 13:36 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 13:36 7 hours ago, andyopole said: @vlade, kopę lat! Jak się masz? Dobrze, bardzo dobrze nawet. Tylko dostaje nudności jak patrzę na dzienne wahania mojego konta emerytalnego po każdym nocnym poście robionym z kibla przez jakąś drugoplanową gwiazdę telewizyjną co tymczasowo ma dostęp do teczki z kodami nuklearnymi. 2 Cytuj
andyopole Napisano Poniedziałek o 13:40 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 13:40 A ja dostaje niestrawności z powodu upadku dolara. Chciałem kupić w Polsce dom i stać mnie na coraz gorszy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi