mcpear Napisano Środa o 16:51 Zgłoś Napisano Środa o 16:51 Co za chichot historii. Czirokez na czele służby walczącej z nielegalną emigracją ... Cytuj
kzielu Napisano Środa o 18:58 Zgłoś Napisano Środa o 18:58 No i sie okazuje ze ruska operacja specjalna w porownaniu do tego bajzlu to szczyt sztuki wojennej. Cytuj
vlade Napisano 16 godzin temu Zgłoś Napisano 16 godzin temu Obstawiam, że żeby odwrócić uwagę od operacji Epic Fail to najpierw zobaczymy akta o UFO niż Epsteina. Cytuj
andyopole Napisano 14 godzin temu Zgłoś Napisano 14 godzin temu @vlade, kopę lat! Jak się masz? Cytuj
rzecze1 Napisano 11 godzin temu Zgłoś Napisano 11 godzin temu On 3/18/2026 at 6:58 PM, kzielu said: No i sie okazuje ze ruska operacja specjalna w porownaniu do tego bajzlu to szczyt sztuki wojennej. Władze Kuby odetchnęły z ulgą. Bo byli następni na liście. Rozpoczynający się tydzień będzie ciekawy. Albo Iran mrugnie, albo ultimatum skończy się TACO, albo jeszcze głębsze tąpnięcie na rynkach niż w zeszłym tygodniu i widmo globalnej recesji. An Epic Fail indeed. 1 Cytuj
rzecze1 Napisano 9 godzin temu Zgłoś Napisano 9 godzin temu 1 hour ago, rzecze1 said: Władze Kuby odetchnęły z ulgą. Bo byli następni na liście. Rozpoczynający się tydzień będzie ciekawy. Albo Iran mrugnie, albo ultimatum skończy się TACO, albo jeszcze głębsze tąpnięcie na rynkach niż w zeszłym tygodniu i widmo globalnej recesji. An Epic Fail indeed. Nie czekaliśmy długo: https://www.bbc.co.uk/news/live/ce35wke27ynt “He says that, as a result of the talks, he has postponed threatened strikes on Iranian power plants” Jak dla mnie, śmierdzi jak TACO. Może ktoś mu przemówił do głowy przez niedzielę. Cytuj
mcpear Napisano 7 godzin temu Zgłoś Napisano 7 godzin temu 1 hour ago, rzecze1 said: (...) Może ktoś mu przemówił do głowy przez niedzielę. Nie wiem czy głowa jest akurat organem, który chcąc wpłynąć na zmianę jego decyzji należy adresować 1 Cytuj
vlade Napisano 7 godzin temu Zgłoś Napisano 7 godzin temu 2 hours ago, rzecze1 said: “He says that, as a result of the talks, he has postponed threatened strikes on Iranian power plants” A Iranski minister spraw zagranicznych zaprzecza, ze jakiekolwiek rozmowy miały miejsce. Cytuj
vlade Napisano 6 godzin temu Zgłoś Napisano 6 godzin temu 7 hours ago, andyopole said: @vlade, kopę lat! Jak się masz? Dobrze, bardzo dobrze nawet. Tylko dostaje nudności jak patrzę na dzienne wahania mojego konta emerytalnego po każdym nocnym poście robionym z kibla przez jakąś drugoplanową gwiazdę telewizyjną co tymczasowo ma dostęp do teczki z kodami nuklearnymi. 1 Cytuj
andyopole Napisano 6 godzin temu Zgłoś Napisano 6 godzin temu A ja dostaje niestrawności z powodu upadku dolara. Chciałem kupić w Polsce dom i stać mnie na coraz gorszy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi