Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
On 3/18/2026 at 6:58 PM, kzielu said:

No i sie okazuje ze ruska operacja specjalna w porownaniu do tego bajzlu to szczyt sztuki wojennej.

Władze Kuby odetchnęły z ulgą. Bo byli następni na liście.

Rozpoczynający się tydzień będzie ciekawy. Albo Iran mrugnie, albo ultimatum skończy się TACO, albo jeszcze głębsze tąpnięcie na rynkach niż w zeszłym tygodniu i widmo globalnej recesji.

An Epic Fail indeed. 

• Like 1
Napisano
1 hour ago, rzecze1 said:

Władze Kuby odetchnęły z ulgą. Bo byli następni na liście.

Rozpoczynający się tydzień będzie ciekawy. Albo Iran mrugnie, albo ultimatum skończy się TACO, albo jeszcze głębsze tąpnięcie na rynkach niż w zeszłym tygodniu i widmo globalnej recesji.

An Epic Fail indeed. 

Nie czekaliśmy długo:

https://www.bbc.co.uk/news/live/ce35wke27ynt

“He says that, as a result of the talks, he has postponed threatened strikes on Iranian power plants”

Jak dla mnie, śmierdzi jak TACO. 

Może ktoś mu przemówił do głowy przez niedzielę. 

Napisano
1 hour ago, rzecze1 said:

(...) Może ktoś mu przemówił do głowy przez niedzielę. 

Nie wiem czy głowa jest akurat organem, który chcąc wpłynąć na zmianę jego decyzji należy adresować

• Haha 1
Napisano
2 hours ago, rzecze1 said:

“He says that, as a result of the talks, he has postponed threatened strikes on Iranian power plants”

A Iranski minister spraw zagranicznych zaprzecza, ze jakiekolwiek rozmowy miały miejsce.

Napisano
7 hours ago, andyopole said:

@vlade, kopę lat! Jak się masz? 

Dobrze, bardzo dobrze nawet. Tylko dostaje nudności jak patrzę na dzienne wahania mojego konta emerytalnego po każdym nocnym poście robionym z kibla przez jakąś drugoplanową gwiazdę telewizyjną co tymczasowo ma dostęp do teczki z kodami nuklearnymi.

• Upvote 1