KaeR Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Teraz, Roelka napisał: Za rok to juz bede miala obywatelstwo wiec bedzie spoko. W zadnej ze swojej zapowiedzi Trump nigdy nie wspomnial o ograniczeniu wiz rodzinnych. Dlatego mam nadzieje, ze tego nie ruszy. Banowanie muzułmanów zapowiedzial, chociaz pewnie nikt nie spodziewal sie, ze to bedzie az taki rozmach... Przeciez realizuje dokladnie to co mowil przed wyborami. Jak juz zaczal, to raczej bedzie wdrazal to co obiecal. Za dwa lata zaczyna sie kampanie wyborcza. Przeciez nie bedzie zabiegal o glosy glosujacych na Hilary. Musi isc na zwarcie, bo rozwodnienie nic mu nie da. To samo jak z PiS. Zmobilizowac swoich, podzielic opozycje. Innej opcji nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 wy tak serio ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 2 minuty temu, Aiglon napisał: Jak sie rozpedzi, to zakaze w ogole emigranow z Unii bo przeciez w Szwecji gwalca na kazdym rogu, a w kazdej budce z kebabem w Niemczech kazdy ma kalacha i tone trotylu.. Moze troche panikuje teraz (wiem, mam taka tendencje), ale sie koles rozpedza strasznie. Ja tez tak mam. Panika ma maksa i generalnie obrzydzenie na to co sie teraz dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Teraz, cee napisał: wy tak serio ? Na serio co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 to co piszecie, bo nie mogę się połapać czy to nie jakaś ironia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 To trzeba sledzic wiadomosci i dokladnie czytac posty. Nie zartujemy sobie od tak na temat setek ludzi zatrzymywanych na lotniskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 śledzę polskie, amerykańskie i meksykańskich nawet sporo czytam dokładnie posty, ale jak mówię, podjeżdżało mi sarkazmem, więc się zapytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzecze1 Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 KLM, Quatar, Egypt Air, Ethidad juz dziś nie wpuściły pasazerów w wymienionych krajów na pokład. Za Financial Times: "Airlines said they had begun turning away passengers bound for the US after immigration officers at New York’s JFK airport detained two Iraqi refugees who had been issued visas for co-operation with the US in Iraq. " "Dutch airline KLM said it turned away seven passengers on Saturday. “We would love to bring them there,” the company said. “That’s not the problem. It’s just that this is what the US sprang on the rest of the world — that these people are no longer welcome.” " Co za czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Google zalecilo swoim pracownikom nie opuszczanie kraju (rozumiem, ze na roznej masci wizach i GC). My wlasnie rowniez dostalismy emaila, zeby ludzie z krajow objetych zakazem, jak rowniez krajow, ktore moga byc nim objete w przyszlosci. Nie podano, ktore to sa, ale zalecono uzyc zdrowego rozsadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 12 minut temu, KaeR napisał: Google zalecilo swoim pracownikom nie opuszczanie kraju (rozumiem, ze na roznej masci wizach i GC). My wlasnie rowniez dostalismy emaila, zeby ludzie z krajow objetych zakazem, jak rowniez krajow, ktore moga byc nim objete w przyszlosci. Nie podano, ktore to sa, ale zalecono uzyc zdrowego rozsadku. Wow :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi