Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
24 minutes ago, mcpear said:

Z dużej chmury mały deszcz. Zambia i Malawi.

Mysle, ze to tylko poczatek. Zambia i Malawi maja overstay na poziomie 11-14%. A w liczbach absolutnych jakies ~600 osob. Smiech na sali...

Edytowane przez Xarthisius
Napisano
25 minutes ago, SuperTraveller said:

Na ten moment zbędny wydatek, ani w tym, ani prawdopodobnie w przyszłym roku nie będzie mi potrzebny.

Biorac pod uwage to, ze paszport kosztuje 140zl i jest wazny 10 lat, calkowicie nie trafia do mnie ten argument. Bedzie Ci potrzebny w tym roku jak chcesz wziac udzial w loterii :) 

Public comments maja deadline 09/19. W teorii DOS ma potem 30 dni zeby sie ustosunkowac i wprowadzic to w zycie. Jezeli oleja komentarze i sa juz przygotowani od strony technicznej, moga zdazyc przed pierwszym tygodniem pazdziernika.

Napisano
1 hour ago, SuperTraveller said:

Z fotografem i dojazdami wychodzi już prawie 300 złotych :)

A moze po prostu nie stac cie na wyjazd do US? Bo 300 zlotych to kurcze malo jezeli mowa jest o miedzynarodowych przeprowadzkach... 

• Upvote 1
Napisano

O kurcze, najwyraźniej żyję w jakiejś bańce bo mnie się wydawało, że w dzisiejszych czasach każdy ogarnięty człowiek ma w domu paszport, który odnawia jak mu się zbliża koniec ważności...