mcpear Napisano Wtorek o 19:26 Zgłoś Napisano Wtorek o 19:26 Z dużej chmury mały deszcz. Zambia i Malawi. Cytuj
Xarthisius Napisano Wtorek o 19:50 Zgłoś Napisano Wtorek o 19:50 (edytowane) 24 minutes ago, mcpear said: Z dużej chmury mały deszcz. Zambia i Malawi. Mysle, ze to tylko poczatek. Zambia i Malawi maja overstay na poziomie 11-14%. A w liczbach absolutnych jakies ~600 osob. Smiech na sali... Edytowane Wtorek o 19:50 przez Xarthisius Cytuj
SuperTraveller Napisano Wtorek o 20:21 Zgłoś Napisano Wtorek o 20:21 21 godzin temu, Xarthisius napisał: Pospieszylem sie z tym komentarzem. Jutro bedzie publikacja w Federal Register: https://public-inspection.federalregister.gov/2025-14784.pdf Nie wiem czy zdaza na DV27, o ile dobrze licze to nie, ale na DV28 na pewno. Crap, do kiedy będzie wiadomo czy najbliższa edycja loterii się załapie? Cytuj
Xarthisius Napisano Wtorek o 20:30 Zgłoś Napisano Wtorek o 20:30 8 minutes ago, SuperTraveller said: Crap, do kiedy będzie wiadomo czy najbliższa edycja loterii się załapie? Nie wiem. Tak z drugiej strony na czym polega problem? Masz 2 miesiace zeby wyrobic paszport jezeli go nie posiadasz. Cytuj
SuperTraveller Napisano Środa o 00:07 Zgłoś Napisano Środa o 00:07 Na ten moment zbędny wydatek, ani w tym, ani prawdopodobnie w przyszłym roku nie będzie mi potrzebny. Cytuj
Xarthisius Napisano Środa o 00:35 Zgłoś Napisano Środa o 00:35 25 minutes ago, SuperTraveller said: Na ten moment zbędny wydatek, ani w tym, ani prawdopodobnie w przyszłym roku nie będzie mi potrzebny. Biorac pod uwage to, ze paszport kosztuje 140zl i jest wazny 10 lat, calkowicie nie trafia do mnie ten argument. Bedzie Ci potrzebny w tym roku jak chcesz wziac udzial w loterii Public comments maja deadline 09/19. W teorii DOS ma potem 30 dni zeby sie ustosunkowac i wprowadzic to w zycie. Jezeli oleja komentarze i sa juz przygotowani od strony technicznej, moga zdazyc przed pierwszym tygodniem pazdziernika. Cytuj
SuperTraveller Napisano Środa o 01:19 Zgłoś Napisano Środa o 01:19 Z fotografem i dojazdami wychodzi już prawie 300 złotych Cytuj
katlia Napisano Środa o 02:30 Zgłoś Napisano Środa o 02:30 1 hour ago, SuperTraveller said: Z fotografem i dojazdami wychodzi już prawie 300 złotych A moze po prostu nie stac cie na wyjazd do US? Bo 300 zlotych to kurcze malo jezeli mowa jest o miedzynarodowych przeprowadzkach... 1 Cytuj
SuperTraveller Napisano Środa o 03:00 Zgłoś Napisano Środa o 03:00 Hmm... z pewnością nie stać mnie na niepotrzebne wydatki, jednak od momentu wylosowania do faktycznego wyjazdu jest dość czasu aby zarobić trochę pieniędzy za granicą. Cytuj
Zuza007 Napisano Środa o 11:18 Zgłoś Napisano Środa o 11:18 O kurcze, najwyraźniej żyję w jakiejś bańce bo mnie się wydawało, że w dzisiejszych czasach każdy ogarnięty człowiek ma w domu paszport, który odnawia jak mu się zbliża koniec ważności... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi