motorolnik Napisano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 (edytowane) https://www.nytimes.com/2017/01/14/us/scott-pruitt-trump-epa-pick.htmlScott Pruitt Is Unsure How Much Lead Is Safe For People (The Answer Is None)http://www.huffingtonpost.com/entry/scott-pruitt-epa_us_587f9911e4b0c147f0bc3267 Unlike Trump, Americans want strong environmental regulator - Reuters/Ipsoshttp://www.reuters.com/article/us-usa-trump-environment-idUSKBN1511DU Edytowane 22 Stycznia 2017 przez motorolnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 www.newyorker.com/tech/elements/trumps-dangerous-support-for-conspiracies-about-autism-and-vaccines Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Ciekawa jestem dlaczego cytat w motorolnika poście pojawił sie jakbym ja to napisała ??????? TO NIE JEST MOJ CYTAT ( krzyknęłam sobie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 4 minuty temu, pelasia napisał: TO NIE JEST MOJ CYTAT Coś cytowarka namieszała, oczywiście nie Twój. Wyedytowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 (edytowane) Chciałam załączyć zdjecie ale juz nie chce mi sie kombinować Edytowane 22 Stycznia 2017 przez pelasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Nie trzeba było długo czekać, żeby gość zademonstrował, że jest moralnym bankrutem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 (edytowane) Ha ha ha nawet cytowarka ma zły dzien! Edytowane 22 Stycznia 2017 przez pelasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 2 minuty temu, motorolnik napisał: Nie trzeba było długo czekać, żeby gość zademonstrował, że jest moralnym bankrutem Tyle sie biedak lat powstrzymywal, ze mu sie wczoraj piec razy sklamalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 cywilizowany świat mówisz? Gdy popelnisz gafę nabijają się z Ciebie,brak obrońców a inni naskakują jak opisane wilki.. Taki o to świat mamy niby to cywilizowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 (edytowane) Śmieszki, ale nie-śmieszki Edytowane 22 Stycznia 2017 przez motorolnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi