Skocz do zawartości

DV-2018 Wylosowany / Nie Wylosowany

DV-2018 Wylosowany / Nie Wylosowany  

231 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zostałeś/aś wylosowany/a w loterii DV-2018 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
3 godziny temu, newborn napisał:

Oki dzięki za informacje czy np istanieje jakiś termin na wysłanie DS 260 ? i jak to może wpłynąć na termin spotkania jeśli mam jeden z pierwszych numerów CN ? a wniosek wyśle np w połowie czerwca ?

na tym forum pierwszy raz widzę taki numer i jak pisze daisy to możesz miecz rozmowę do grudnia gdy wyślesz ds w tym czasie co piszesz. A rozmowy sa od października.

• Odpowiedzi 2,9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
10 godzin temu, Jackie napisał:

Dałeś się nabrać podłym skurwielom, niestety. Zgłoś do PayPal jak najszybciej, nawet jeśli tobie to nie pomoże to przynajmniej zablokują im konto.

bardzo Ci dziękuję za to stwierdzenie powyżej :)))

...wiedziałem że mogę z Wami iść na piwko : )

andyopole z Tobą też  : )

do zobaczenia w USA, mam nadzieję ,że rozmowa w konsulacie w tym roku będzie taka miła jak w ubiegłym...wniosek o wizę pracowniczą tym razem : )

Napisano

Hej witajcie udalo mi sie wylosowac wize w tym roku. Ogolnie za 3 razem i cieszcze sie ze jest szansa ja dostac::) Jest pytanie w DS-260 o to czy bylem studentem(f) - jednak to odnosi sie chyba bardziej do szkol publicznych typu high school(z tego co wnioskuje). Ja ukonczylem College w Stanach ktory nie jest szkola publiczna gdyz musialem cale studia oplacic. Wiec moje pytanie jest czy mam zaznaczyc to na tak czy na nie? czy ktos z was mial podobna sytuacje i moze sie do tego odniesc?. I jeszcze jedno moj nr to 11XXX kiedy moge spodziewac sie ewentualnej rozmowy jestli przesle aplikacje do konca tego tygodnia?. Pozdrawiam wszystkich!!

Napisano
Godzinę temu, ziomo napisał:

Hej witajcie udalo mi sie wylosowac wize w tym roku. Ogolnie za 3 razem i cieszcze sie ze jest szansa ja dostac::) Jest pytanie w DS-260 o to czy bylem studentem(f) - jednak to odnosi sie chyba bardziej do szkol publicznych typu high school(z tego co wnioskuje). Ja ukonczylem College w Stanach ktory nie jest szkola publiczna gdyz musialem cale studia oplacic. Wiec moje pytanie jest czy mam zaznaczyc to na tak czy na nie? czy ktos z was mial podobna sytuacje i moze sie do tego odniesc?. I jeszcze jedno moj nr to 11XXX kiedy moge spodziewac sie ewentualnej rozmowy jestli przesle aplikacje do konca tego tygodnia?. Pozdrawiam wszystkich!!

rozmowa to listopad grudzień.

Napisano
7 godzin temu, sly6 napisał:

na tym forum pierwszy raz widzę taki numer i jak pisze daisy to możesz miecz rozmowę do grudnia gdy wyślesz ds w tym czasie co piszesz. A rozmowy sa od października.

o ile dobrze odczytuje numer to jest to 2018EU0000002X ? czyli raczej powinienem się załapać na rozmowe

Napisano
29 minut temu, newborn napisał:

o ile dobrze odczytuje numer to jest to 2018EU0000002X ? czyli raczej powinienem się załapać na rozmowe

wysyłając wniosek w maju,czerwcu 2018 czy wcale mógłbyś się nie załapać:lol:

załapiesz sie na rozmowę.

Napisano
20 godzin temu, mort napisał:

Serio? Jakoś nie widzę informacji na temat ponownej możliwości sprawdzania. Chyba za wcześnie na to.

Wczoraj opublikowali po raz 4 tą informację na FB.

Napisano

Cześć, wypełniłem juz praktycznie cały wniosek i pozostało mi pytanie "

Do you want the Social Security Administration to issue a Social Security number and a card? Error
"
Z tego co wiem jest to program emerytalny i powinienem w nim zaznaczyc "Yes", czyli ze chce takiej karty, czy na obecną chwilę nie jest to konieczne ?
Napisano
4 minuty temu, kormel napisał:

Cześć, wypełniłem juz praktycznie cały wniosek i pozostało mi pytanie "

Do you want the Social Security Administration to issue a Social Security number and a card? Error
"
Z tego co wiem jest to program emerytalny i powinienem w nim zaznaczyc "Yes", czyli ze chce takiej karty, czy na obecną chwilę nie jest to konieczne ?

to jest taki numer jak PESEL i teraz potrzebujesz czy nie? Potrzebujesz i zaznacz tak. To jest do umów,pracy itd

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...