MeganMarkle Napisano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2018 11 hours ago, andyopole said: Właśnie mają pożar na Nike Headquarter. A juz miałam aplikować tam o prace a tu poszło z dymem w pizdu
andyopole Napisano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2018 1 godzinę temu, MeganMarkle napisał: A juz miałam aplikować tam o prace a tu poszło z dymem w pizdu Na dodatek żaden etat się nie zwolnił, zero ofiar.
stars & stripes Napisano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2018 15 godzin temu, andyopole napisał: Właśnie mają pożar na Nike Headquarter. Od razu pomyślałem, że na 100% @MeganMarkle do nich wpadła niezapowiedziana i tak się skończyło 2 godziny temu, andyopole napisał: Na dodatek żaden etat się nie zwolnił, zero ofiar. I cały misterny plan w p...u
jason.black Napisano 22 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2018 Zgłoszenie do loterii wysłałem 8.10.2017 - zgłoszenie wypełniłem z najwyższą starannością i dokładnością - żadnego meila z informacją że zgłoszenia są anulowane nie otrzymałem, jest to nowy meil żeby nie przychodził spam itp mam tam tylko kilka wiadomości . - o zaistniałej sytuacji dowiedziałem się dzisiaj, przez przypadek, w końcu nie długo ogłoszenie wyników.. Czuję się po prostu oszukany
AdamZ Napisano 22 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2018 2 hours ago, jason.black said: Zgłoszenie do loterii wysłałem 8.10.2017 - zgłoszenie wypełniłem z najwyższą starannością i dokładnością - żadnego meila z informacją że zgłoszenia są anulowane nie otrzymałem, jest to nowy meil żeby nie przychodził spam itp mam tam tylko kilka wiadomości . - o zaistniałej sytuacji dowiedziałem się dzisiaj, przez przypadek, w końcu nie długo ogłoszenie wyników.. Czuję się po prostu oszukany Oczekujesz przeprosin od kogos z tego forum, czy co?
jason.black Napisano 22 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2018 Cytuj Oczekujesz przeprosin od kogos z tego forum, czy co? Opisuję tylko swój przypadek, może jest więcej osób tak "zrobionych"
maciopa Napisano 22 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2018 12 godzin temu, jason.black napisał: Czuję się po prostu oszukany Oj... Tak mi/nam przykro... * (*straciłeś ostatnią szansę wzięcia udziału w ostatniej w historii Loterii Wizowej do USA, a podobno, z tego własnie powodu, mają dawać zieloną kartę każdemu kto się do niej zgłosił... ale masz pecha normalnie lipa na całego.... )
Joanna30 Napisano 22 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2018 Ej, nie śmiejcie się. Ktoś wypełnił zgłoszenie, a po pół roku dowiaduje się, że wszystko o kant d potłuc. I nie chodzi nawet o to, że prawdopodobieństwo wygrania jest minimalne, ale o sam fakt.
motorolnik Napisano 22 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2018 Mógł zrobić literówkę w adresie email.
jason.black Napisano 23 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2018 Cytuj Mógł zrobić literówkę w adresie email. Składałem podanie o wizę z tego adresu ( którą otrzymałem ) dziwnym trafem email z ambasady dotarł...... Brawo dla Administratora Niektóre osoby mają problem ze zrozumieniem zaistniałej sytuacji a dogryzają . Tu nie chodzi o to że mnie czy kogoś nie wylosowali Bo takie są zasady i ktoś kto bierze w tym udział musi je zaakceptować. "Zasady zmieniono" ( po prostu skasowali zgłoszenia ) po wysłaniu formularza nie informując o tym . Dlatego ja czuję się oszukany .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.