Skocz do zawartości

Loteria Wizowa DV 2019

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
3 godziny temu, mareknoda napisał:

Jaki był adres email nadawcy tej wiadomości?, jeszcze sprawdzę.

Do mnie przyszło 2017-10-19 18:22

Announcement for DV-2019 Entrants

Nadawca: DONOTREPLY@dvlottery.state.gov

Dear Diversity Visa Program entrant:

Please check www.dvlottery.state.gov for an important announcement
regarding your Diversity Visa Program entry.

Remember, only internet sites that end with the ".gov" domain
suffix are official U.S. government websites.  Many other websites (e.g.,
with the suffixes ".com," ".org," or ".net")
provide immigration and visa-related information and services.  The
Department of State does not endorse, recommend, or sponsor any information
or material on these other websites.  The Department of State, KCC, or any
other U.S. government entity will never ask you to send money via email or
request that you reply with personal information.  The only fee associated
with the DV program will be paid at the time of your interview.

U.S. Department of State

• Odpowiedzi 721
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Moim zdaniem , albo szło alfabetycznie albo od końca do początku bo tym razem aplikowałem w pierwszym dniu a wiadomość ,że mam zarejestrować się jeszcze raz dotarła do mnie /wysłano dopiero 20 października i dopiero jak dostałem aplikowałem jeszcze raz (choć jakby nie dotarło to i tak bym wysłał zgłoszenie ponownie) .

Co do DV-2020 , nawet na nią nie liczę DV-2018 miała być już ostatnią i zastanawiam się czy DV-2019 zostanie dokończona. 

Napisano

No nic już nie zrobię, zobaczymy przy wynikach, żeby się nie okazało że Ci co się ponownie rejestrowali zostaną odrzuceni za dubla :), ja już tam nie wierze w uczciwość tej loterii. 

Napisano
12 godzin temu, mareknoda napisał:

No nic już nie zrobię, zobaczymy przy wynikach, żeby się nie okazało że Ci co się ponownie rejestrowali zostaną odrzuceni za dubla :), ja już tam nie wierze w uczciwość tej loterii. 

Spisek. Bez dwoch zdan.

Napisano

Cześć wszystkim, mam takie pytanie...Otóż mam wizę turystyczną do USA (ważna 10lat) i wzięłam rownież udział w loterii o Green Card na 2019 rok, więc co się stanie z moją wizą jeśli wygram loterię? Będzie nadal ważna i będę mogła wyjechać jeszcze w tym roku czy ją stracę?

Napisano

Jak dobrze rozumiem po pozytywnej rozmowie w ambasadzie i przyznaniu zielonej karty twoja wiza turystyczną zostaje anulowana.