Skocz do zawartości

Jak to się wszystko zaczęło....?

MeganMarkle

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
1 godzinę temu, ilon napisał:

Lol, probowac mozesz. Rozmowa o paprykarzu byla juz dosc troche po rozwodzie, wiec nie stresuj Andiego, bo bedzie sie bal komukolwiek teraz cos wyslac :D 

Ja tam mało strachliwy jestem...:)

• Odpowiedzi 29
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Dołączam się do życzeń lub współczuć i chociaż nie znam Cię ilon, ale masz nick tak znajomo brzmiący, więc jakoś tak, no tak jakoś...

Wracając jednak do tematu, żaden z adminów się nie odezwał więc może ich wywołać trzeba?

Historycznie nasi admini dołączali kolejno: karina w roku 2004, sly6 w 2005, Jackie w 2005r, Joanna30 w 2008, oraz jkb w 2010r.

Co niektórzy w tym wątku są tu od 2008, więc pozostaje 3 adminów, którzy są dłużej. Jest jeszcze Root Admin zarejestrowany 30 grudnia 2003. Może to on skrywa tajemnice powstania?

Mam nadzieję, że nie zniknę w tajemniczych okolicznościach po tym poscie ;)

Napisano

Ja się zarejestrowałam na forum tuż po tym, jak dostałam wizę turystyczną, jeśli dobrze pamiętam :) Przed dostaniem tylko czytałam, a po dostaniu się zarejestrowałam, żeby opisać swoją przygodę w konsulacie :) To jeszcze było na poprzedniej wersji forum :P No i tak mi się tu ostało aż do dziś.

Napisano
6 hours ago, Joanna30 said:

Ja się zarejestrowałam na forum tuż po tym, jak dostałam wizę turystyczną, jeśli dobrze pamiętam :) Przed dostaniem tylko czytałam, a po dostaniu się zarejestrowałam, żeby opisać swoją przygodę w konsulacie :) To jeszcze było na poprzedniej wersji forum :P No i tak mi się tu ostało aż do dziś.

A dlaczego zostałaś? Ciekawa jestem jak to jest, że ludziom się chce tak poświęcać na to swój prywatny czas... Choć z drugiej strony mnie w sumie też totalnie wciągnęło to forum odkąd tu zajrzałam :D No ale to pewnie dlatego, że akurat jestem na etapie planowania wyjazdu, kto wie co będzie jak już wyjadę...

9 hours ago, nixie said:

Dołączam się do życzeń lub współczuć i chociaż nie znam Cię ilon, ale masz nick tak znajomo brzmiący, więc jakoś tak, no tak jakoś...

Wracając jednak do tematu, żaden z adminów się nie odezwał więc może ich wywołać trzeba?

Historycznie nasi admini dołączali kolejno: karina w roku 2004, sly6 w 2005, Jackie w 2005r, Joanna30 w 2008, oraz jkb w 2010r.

Co niektórzy w tym wątku są tu od 2008, więc pozostaje 3 adminów, którzy są dłużej. Jest jeszcze Root Admin zarejestrowany 30 grudnia 2003. Może to on skrywa tajemnice powstania?

Mam nadzieję, że nie zniknę w tajemniczych okolicznościach po tym poscie ;)

Też tak właśnie sobie pomyślałam, że chyba trzeba tych adminów wywołać po imieniu, żeby uronili chociaż rąbka tajemnicy... ;)

Może chociaż @sly6 coś opowie?

Napisano

Zostałam z ciekawości, żeby poczytać przygody innych ;) I żeby się poradzić w sprawach swoich wyjazdów :) Atmosfera mi się spodobała, więc tak mi zeszło :P Potem zostałam adminem, no i tak się bujam aż do dziś :D

Napisano
Godzinę temu, Joanna30 napisał:

Zostałam z ciekawości, żeby poczytać przygody innych ;) I żeby się poradzić w sprawach swoich wyjazdów :) Atmosfera mi się spodobała, więc tak mi zeszło :P Potem zostałam adminem, no i tak się bujam aż do dziś :D

No i bardzo dobrze! Jak oglądałam twoje zdjęcia z wyjazdu, którymi się z nami podzieliłaś w 2016 roku, to nie przypuszczałam, że niedługo i ja zrobię podobną trasę ;). Teraz wszystko wskazuje na to, że tak się stanie. Bilety już kupione. A nigdy, nawet jako młody człowiek marzyciel :P i potem po pierwszym wyjeździe do przyjaciółki w Chicago, nie przypuszczałam, że tak będzie. Jakoś wydawało mi się, że zwiedzanie Ameryki nie jest i nigdy nie będzie w moim zasięgu, więc nawet o tym nie marzyłam :D

Napisano

Ja jestem taka bestia ,że jak mnie coś nie wkurzy na danym forum to potrafię siedzieć na nim latami. A potem z dnia na dzień po kilku(nastu) latach odejść z niego , czasem jest tak ,ze wracam (tak było z forum o Chorwacji , spędziłem na nim sporo czasu odszedłem na kilka lat , wróciłem na kilka miesięcy i znowu odszedłem -a nigdy w Chorwacji nie byłem)  a czasem zapominam na dobre. A tak w sercu to zastanawia mnie jedno .... na tylu forach byłem i nie potrafię zrozumieć dlaczego wcześniej tutaj nie zaglądałem przez tyle alt skoro USA tak mnie pociągało? Dopiero kilak tygodni przed startem w pierwszej loterii wizowej zainteresowałem się tym forum.

Napisano

nie ma żadnego tłumaczenia.

to się rozpoczęło od forum ewiza,później było to forum. Kiedyś pisalo się na dwóch forach i dalo się radę. NP ewiza byla na wizy turystyczne i emigracje a to forum co kupic .emigracja oraz work i Travel. Pisałem kiedyś więcej w dziale Kanada bo gdy byly wizy trochę pytan bylo co do np Ambasady.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...