Człowiek Zwany Majkiem Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 Cześć! Znalazłem to forum w sumie niedawno i z przyjemnością podzielę się wskazówkami na temat codziennego życia, funkcjonowania, przetrwania w perełce południowej Kalifornii - San Diego. Mieszkam tutaj od 3 lat z żoną i dwójką dzieci i chyba już jako tako znam realia życia tutaj aby służyć tym, którzy planują tutaj zawitać, pomieszkać i może nawet się osiedlić. Prowadzę również vloga na YouTube, gdyby kogoś interesowała ta wizualna strona życia w ciepłej Kalifornii i niuanse tutejszej codzienności. Dzięki i bardzo mi miło zawitać na forum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 Jako tako. Trafione w sedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katlia Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 Mila atmosfera na twoim vlogu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
haneczka019 Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 O fajnie, będziemy w połowie maja w San Diego, więc z chęcią pooglądamy przed wyjazdem Twoje vlogi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Człowiek Zwany Majkiem Posted January 17, 2018 Author Report Share Posted January 17, 2018 10 hours ago, haneczka019 said: O fajnie, będziemy w połowie maja w San Diego, więc z chęcią pooglądamy przed wyjazdem Twoje vlogi . Będziecie zachwyceni, miejsce jest wspaniałe. Śmiało pytać, jeśli potrzebujecie informacji! Przy okazji na kanał YT poszedł nowy vlog! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted January 18, 2018 Report Share Posted January 18, 2018 Moja kuzynka mieszka teraz w Vista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Człowiek Zwany Majkiem Posted January 18, 2018 Author Report Share Posted January 18, 2018 11 minutes ago, andyopole said: Moja kuzynka mieszka teraz w Vista. Niedaleko nas, nieco na północ. Miasto kojarzę z corocznego festiwalu truskawek i wszystkiego co truskawkowe :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted January 18, 2018 Report Share Posted January 18, 2018 Nie sądzę żeby zajmowała się uprawą truskawek. Jest pediatrą. Przedtem mieszkali w Carlsbad a rok temu kupili dom w Vista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Człowiek Zwany Majkiem Posted February 5, 2018 Author Report Share Posted February 5, 2018 Troszkę się działo, co nieco nagrywałem, montowałem między zasuwaniem z dzieciakami i pracą. Highlights ostatniego miesiąca to na pewno dzień z Tesla Model 3 i LEGOLAND od tej podwodnej strony... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Człowiek Zwany Majkiem Posted February 18, 2018 Author Report Share Posted February 18, 2018 Okolica północnego San Diego w obiektywie. Trochę o palmach i trochę o niczym. Pojawia się też piesek, kawa i boisko do baseballa. Howgh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.