Eskimos. Napisano 3 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2018 Wiem, że nie są na rok czasu dlatego napisałem wyżej, że nie musi być rok. Na czarno robiłem tylko w Polsce. Czyli jeżeli nie wyjdzie w loterii to nie ma co liczyć na legalną prace? No cóż bywa.
ilon Napisano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2018 Nie, nie ma. Jak chcesz sobie pobyc w NYC to przyjedz na wakacje jak miliony innych ludzi. Pracujac na czarno w NYC to ja watpie, ze poznalbys interesujacych ludzi. No offense.
ilya_ Napisano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2018 3 godziny temu, ilon napisał: Nie, nie ma. Jak chcesz sobie pobyc w NYC to przyjedz na wakacje jak miliony innych ludzi. Pracujac na czarno w NYC to ja watpie, ze poznalbys interesujacych ludzi. No offense. ocywiscie mozna poznac interesujacych pracujacych ludzi [ rodakow ] na czarno w ny. Sa to ludzie z problemami i nerwica. rzeszowskie, bialostockie i okolice glownie....
Eskimos. Napisano 3 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2018 Nie chce jechać i w tydzień wydać 10tyś zł. Wole mieszkać i się tam utrzymywać normalnie.
Gość Napisano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2018 33 minuty temu, Eskimos. napisał: Nie chce jechać i w tydzień wydać 10tyś zł. Wole mieszkać i się tam utrzymywać normalnie. No to powodzenia w loterii.
margherita_s Napisano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2018 Nigdy nie zroumiem osob, ktore za wszelka cene chca zamieszkac USA, a nigdy tam nie byly. NYC w rzeczywistosci wyglada duzo inaczej niz w filmach. Masz tylko 20 lat, moze rozpocznij studia w PL, a potem wybierz sie na work & travel? Albo na staz? Pojedz tam na kilka miesiecy, pozwiedzaj, a dopiero pozniej podejmuj kolejne decyzje. I zrozum, ze do USA nie mozna sobie tak po prostu wyjechac do pracy.
ilya_ Napisano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2018 47 minut temu, margherita_s napisał: I zrozum, ze do USA nie mozna sobie tak po prostu wyjechac do pracy. ponoc juz niedlugo ma tak byc. Znioso wizy to i zara tabuny ludzi przyleco za chelebem.
pelasia Napisano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2018 14 minut temu, ilya_ napisał: ponoc juz niedlugo ma tak byc. Znioso wizy to i zara tabuny ludzi przyleco za chelebem. Taaa! Jutro w nocy o północy!
rzecze1 Napisano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2018 2 godziny temu, pelasia napisał: Taaa! Jutro w nocy o północy! W czwartek w grudniu po poludniu.
Eskimos. Napisano 5 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2018 Po co ten atak? Jeżeli chciałbym zarabiać zostałbym w Anglii. Zbędna rozmowa się tutaj robi. Odpowiedź już dostałem dawno. Każdy dodaje tylko, że trzeba być jakimś niesamowitym człowiekiem żeby się tam dostać... Proszę moderatora o zamknięcie wątku.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.