Gość Napisano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2018 Dnia 26.09.2018 o 12:50, MMNycz napisał: No to sprobujemy raz jeszcze Wylosowany DV2018 , ale niestety numerek zbyt odlegly 33600 ;( DV2019 ze wzgledu na przeprowadzke zapomnielismy wyslac zgloszenia, wiec DV2020 bedzie nasze!:) Pozdrawiam i powodzenia!:) Zadaję pewnie głupie pytanie, ale jak to wiecie, że numer jest dostatecznie niski, żeby się miało szansę na rozpatrzenie wniosku, a kiedy dać sobie lepiej spokój z wysyłaniem ds260 , bo i tak nie będzie zaproszenia na rozmowę?
sly6 Napisano 31 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2018 1 godzinę temu, Dinozaur napisał: Zadaję pewnie głupie pytanie, ale jak to wiecie, że numer jest dostatecznie niski, żeby się miało szansę na rozpatrzenie wniosku, a kiedy dać sobie lepiej spokój z wysyłaniem ds260 , bo i tak nie będzie zaproszenia na rozmowę? Zapoznaj się z biuletynem wizowym i tam pisze jakie numery były i są rozpatrywane.
joC Napisano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2019 Też wzięłam udział w losowaniu DS-2020. W sumie po raz pierwszy w życiu chociaż już od zeszłego roku chodziło mi to po głowie.
Robson! Napisano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2019 Powoli czas przyspiesza 99 dni do wyników..
magdziurek Napisano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2019 Czekamy z niecierpliwoscia Poki co wakacje w Texasie
szaman Napisano 2 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2019 Sloneczko dzis swieci na niebie a do loterii pozostało 94 dni i Szaman oraz Palmir Jedzie
Radosny Napisano 23 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2019 Nikt nic nie pisze. Cześć wszystkim. Nie mamy co pisać, bo nikt nie ma wpływu na loterię, ale może ktoś ma "dostęp" do statystyk za 2017r. Ilu z nas startowało w loterii i ZREZYGNOWAŁO "w ostatniej" chwili? Ja sam byłem w Sillicon Valley, mam tam "KONTAKTY" (nie jestem informatykiem), współpracuję cały czas z ludźmi z DOLINY. Mieszkając w EU, zarabiam mały % z ~ XX$ które otrzymuje moja firma za każdą h mojej pracy. Mimo tego mam "europejski" socjal, dużo mniejsze koszty życia niż w CA oraz SWOJE środowisko... Zastanawiam się, czy w ogóle warto emigrować do USA w XXI wieku? To NASZA 3 próba w loterii... Podobał mi się klimat Mountain View, ale podobnie jest w Hiszpanii czy Portugalii... Czy znajdę tu kogoś, kto podobnie jak ja ma kontakty w Dolinie Krzemowej, chciałby to wykorzystać do otwarcia własnej działalności, ale bez konieczności porzucania wszystkiego i WYPROWADZKI do USA?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.