Skocz do zawartości

Loteria wizowa DV 2020

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 292
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
18 godzin temu, joC napisał:

Już marzec. Jeszcze dwa miesiące ;)

Wyniki już są ale jeszcze wszystkich sprawdzają w oparciu o to co o sobie piszecie w necie. :p  

Napisano
Dnia 3.03.2019 o 15:29, Dinozaur napisał:

Dwa miesiące... czas szybko leci. Szaman, nie śpij! Odliczaj ;)

Już , szybko zrobiłem kalkulejszon i UWAGA UWAGA !!! Zostało 61 dni :):):) i......pijemy !!!!!!!! 

• 5 tygodni później...
Napisano

Pozostał miesiąc... w tym roku chyba "nie ma szału" i tak każdy wie, że od przyszłego (2020) NIE będzie trzeba wiz, więc kto będzie miał "OCHOTĘ" i 100 000$ to sobie za Atlantyk poleci :D

Napisano
Godzinę temu, Radosny napisał:

Pozostał miesiąc... w tym roku chyba "nie ma szału" i tak każdy wie, że od przyszłego (2020) NIE będzie trzeba wiz, więc kto będzie miał "OCHOTĘ" i 100 000$ to sobie za Atlantyk poleci :D

Bez wiz? Czy jest cos o czym nie wiem? 

Napisano

8 lut 2019

"- Jestem gotowa do końca przyszłego roku zakończyć sprawę wiz – zadeklarowała Mosbacher. Ambasador USA dodała, że Polacy zasługują na to, by podróżować do Stanów Zjednoczonych bez wiz. - W zasadzie jest mi wstyd, że wciąż musicie się ubiegać o wizy do USA – dodała Georgette Mosbacher."

Taki żarcik tylko na zainicjowanie rozmowy bo termin losowania tuż tuż, a na forum cisza....

Napisano

Haha co roku obiecuja:) obiecanki a glupiemu radość, nie zrobią tego, ponieważ z tego jest kasa ile ludzi codziennie jest umówionych do ambasady i każdy musi płacić dlatego nie zniosa, :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...