Robson! Napisano 5 Października 2019 Zgłoś Napisano 5 Października 2019 Z tym paszportem to szok po dwóch dniach sms że jest gotowy do odbioru. Także jak ktoś nie ma to na spokojnie
miti789 Napisano 5 Października 2019 Zgłoś Napisano 5 Października 2019 Wie ktoś w końcu ile powinien być ważny paszport?
andyopole Napisano 5 Października 2019 Zgłoś Napisano 5 Października 2019 13 minut temu, miti789 napisał: Wie ktoś w końcu ile powinien być ważny paszport? Ma byc ważny.
Xarthisius Napisano 5 Października 2019 Zgłoś Napisano 5 Października 2019 5 hours ago, MeganMarkle said: Możesz napisać jaki to bank? Muszę sobie zapisac by in nigdy nie powierzać kasy, skoro tak durne podejście mają <facepalm> mBank, ale Brat ma identyczny problem z BZ WBK. Chociaz z tym drugim AFAIR, to nie tyle chodzi o dowod vs paszport, tylko o fakt ze zaktualizowac mozna tylko osobiscie w placowce banku...
cee Napisano 6 Października 2019 Zgłoś Napisano 6 Października 2019 Ciekawe ile % zgłoszeń mniej będzie w tej edycji właśnie przez wymóg paszportowy
mareknoda Napisano 7 Października 2019 Zgłoś Napisano 7 Października 2019 Witam, Cały czas mam komunikat: "The requested URL was rejected. Please consult with your administrator." o co chodzi?, to już 3 dzień.
Xarthisius Napisano 7 Października 2019 Zgłoś Napisano 7 Października 2019 22 minutes ago, mareknoda said: Witam, Cały czas mam komunikat: "The requested URL was rejected. Please consult with your administrator." o co chodzi?, to już 3 dzień. Strona https://dvlottery.state.gov/ dziala bez problemu. Cos masz nap***ne na swoim komputerze. Pogooglaj sobie ten blad i zobacz co radza zrobic (clear cache, add as trusted site itp).
mareknoda Napisano 7 Października 2019 Zgłoś Napisano 7 Października 2019 13 minut temu, Xarthisius napisał: Strona https://dvlottery.state.gov/ dziala bez problemu. Cos masz nap***ne na swoim komputerze. Pogooglaj sobie ten blad i zobacz co radza zrobic (clear cache, add as trusted site itp). Sama strona działa bez problemu, błąd jest dopiero ja końcu, gdy daje confirm. Robie na Macbooku, to nie jest windows.
krakersiiik Napisano 7 Października 2019 Zgłoś Napisano 7 Października 2019 1 godzinę temu, mareknoda napisał: Witam, Cały czas mam komunikat: "The requested URL was rejected. Please consult with your administrator." o co chodzi?, to już 3 dzień. Mam ten sam problem
ilya_ Napisano 8 Października 2019 Zgłoś Napisano 8 Października 2019 8 godzin temu, mareknoda napisał: Witam, Cały czas mam komunikat: "The requested URL was rejected. Please consult with your administrator." o co chodzi?, to już 3 dzień. 8 godzin temu, Xarthisius napisał: Strona https://dvlottery.state.gov/ dziala bez problemu. Cos masz nap***ne na swoim komputerze. Pogooglaj sobie ten blad i zobacz co radza zrobic (clear cache, add as trusted site itp). 7 godzin temu, krakersiiik napisał: Mam ten sam problem moze tez tak byc, ze blokuje antywirus / firewall... wylaczcie tego windowsowego firewalla na chwile.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.