rzecze1 Napisano 11 Października 2019 Zgłoś Napisano 11 Października 2019 21 minut temu, cee napisał: Yyyyy ale Ty możesz nadal pisać i agitowac. U nas już 12 min cisza Jesli dobrze rozumiem wspolczesna technologie i powiazane z nia prawo, to chyba zalezy od tego gdzie serwery sa ulokowane? Jesli sa w Polsce, to jacys "zbanowani" mogliby moderatorom stworzyc troche pracy, jesli nie wrecz klopotow. Zatem trzeba czuwac, wrog moze czuwac
Xarthisius Napisano 11 Października 2019 Zgłoś Napisano 11 Października 2019 Jeszcze 13h i otwieraja lokale wyborcze w Chicago ;-)
andyopole Napisano 12 Października 2019 Zgłoś Napisano 12 Października 2019 Nas, prawo o ciszy wyborczej nie dotyczy. Nie wiem gdzie jest serwer naszego forum i średnio mnie to martwi. Jeśli ktoś zacznie agitowac i go zbanują to znaczy że administracja czuwa.
kzielu Napisano 12 Października 2019 Zgłoś Napisano 12 Października 2019 3 godziny temu, cee napisał: I cisza w Polsce, ale wy możecie walić propagandą na całego Ale przeczytales calosc ?
cee Napisano 12 Października 2019 Zgłoś Napisano 12 Października 2019 Ale przeczytales calosc ? Tego posta z fejsa ? Tak, ale co to ma do rzeczy ?
MeganMarkle Napisano 12 Października 2019 Autor Zgłoś Napisano 12 Października 2019 4 hours ago, cee said: Tego posta z fejsa ? Tak, ale co to ma do rzeczy ? To, że to nie jest ani agitacja ani propaganda. Quite the opposite
cee Napisano 12 Października 2019 Zgłoś Napisano 12 Października 2019 I cisza w Polsce, ale wy możecie walić propagandą na całego Ten mój post był tylko czystą informacją. Nie było tam żadnego drugiego znaczenia, a pisząc to nawet nie wiedziałem że Ty też coś piszesz ie odnosiłem się do tego tekstu z linku.Czasami rzeczy są proste i niepotrzebnie je komplikujemy poszukując się drugiego dna.
Xarthisius Napisano 12 Października 2019 Zgłoś Napisano 12 Października 2019 4 minutes ago, cee said: Ten mój post był tylko czystą informacją. Nie było tam żadnego drugiego znaczenia, a pisząc to nawet nie wiedziałem że Ty też coś piszesz ie odnosiłem się do tego tekstu z linku. Czasami rzeczy są proste i niepotrzebnie je komplikujemy poszukując się drugiego dna. Nie kazdy zwrocil uwage, ze piszesz pare minut po polnocy CEST i to tylko informacja Ja wlasnie koncze parzyc kawe, przelewam do termosika i ruszam do lokalu!
kzielu Napisano 12 Października 2019 Zgłoś Napisano 12 Października 2019 5 godzin temu, cee napisał: Tego posta z fejsa ? Tak, ale co to ma do rzeczy ? A zrozumiałeś ? Czy zbyt trudny był ? (Hint - post Megan)
cee Napisano 12 Października 2019 Zgłoś Napisano 12 Października 2019 Tak, gupi jestem i nie zrozumiałem... Oświeć proszę.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.