cee Napisano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 Z tego co już można przeczytać w tym wątku, weryfikacja jakaś jest i nie działa to w systemie zero jedynkowym. Małe chyba prawdopodobieństwo jest, aby ktoś miał dokładnie taką samą sytuację. Czasem jeden mały detal zmienia wszystko. $14 to nie majątek, wyślij zgłoszenie a będziesz miała 100% pewność co do esta. Wjazd już inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzecze1 Napisano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 Dnia 3.01.2020 o 16:50, andyopole napisał: I tak bez konca bedziemy toczyc akademickie dyskusje o ciulach, ktorym sprawia klopot wypelnienie prostej aplikacji. Speaking of "ciulach".... Wypełniałem ostatnio znajomej aplikację, która wydawała się prosta jak budowa cepa, i sam się machnąłem przy tych imionach... Bo forumularz jest trochę zwodniczy... Jest miejsce na "First Name" (a nie przeciez na "names"...) i na "Middle Name". Zatem pierwsze imie w rubrykę "first" a drugie w "middle"... No i dopiero jak się drugie imie nie pokazało na zatwierdzonym formularzu coś mi zaświtało w głowie.... i pomyślałem, ze moze zajrzę i przeczytam instrukcję... No i zonk ... Trzeba było oba imiona w pierwszej rubryce... Nie wiem po kij rybryka middle w takim razie istnieje?... No ale nevermind... ... złodzieje zarabiają na wypełnianiu ludziom aplikacji, a ja poszedłem dyche w plecy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2020 Dnia 12.02.2020 o 14:09, rzecze1 napisał: Speaking of "ciulach".... Wypełniałem ostatnio znajomej aplikację, która wydawała się prosta jak budowa cepa, i sam się machnąłem przy tych imionach... Bo forumularz jest trochę zwodniczy... Jest miejsce na "First Name" (a nie przeciez na "names"...) i na "Middle Name". Zatem pierwsze imie w rubrykę "first" a drugie w "middle"... No i dopiero jak się drugie imie nie pokazało na zatwierdzonym formularzu coś mi zaświtało w głowie.... i pomyślałem, ze moze zajrzę i przeczytam instrukcję... No i zonk ... Trzeba było oba imiona w pierwszej rubryce... Nie wiem po kij rybryka middle w takim razie istnieje?... No ale nevermind... ... złodzieje zarabiają na wypełnianiu ludziom aplikacji, a ja poszedłem dyche w plecy gdzie mogę znaleźć tę instrukcję i informację o wpisywaniu imion? Bo widzę tylko FAQ na oficjalnej stronie, a to mi gdzieś umyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzecze1 Napisano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2020 9 godzin temu, Dinozaur napisał: gdzie mogę znaleźć tę instrukcję i informację o wpisywaniu imion? Bo widzę tylko FAQ na oficjalnej stronie, a to mi gdzieś umyka Nie pamietam gdzie widzialem cala instrukcje, ale jak bedziesz wypelniac formularz, to jak klikniesz na gwazdke przy konkretnym polu, to sie wyswietlaja dodatkowe informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaper000 Napisano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Dnia 30.01.2020 o 08:15, Joanna30 napisał: Wypełnij drugi raz. ESTA musi być zgodna z danymi w paszporcie. witam, nie mogę wypełnić drugi raz, wyskakuje, że "Previously submitted application. Travel not authorized." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzecze1 Napisano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 4 godziny temu, kaper000 napisał: witam, nie mogę wypełnić drugi raz, wyskakuje, że "Previously submitted application. Travel not authorized." Czy poprzednia aplikacja (z blednymi danymi) zostala zatwierdzona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaper000 Napisano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 29 minut temu, rzecze1 napisał: Czy poprzednia aplikacja (z blednymi danymi) zostala zatwierdzona? została przyjęta przez system, a całe podanie rozpatrzone negatywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzecze1 Napisano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 25 minut temu, kaper000 napisał: została przyjęta przez system, a całe podanie rozpatrzone negatywnie W takim razie ESTY nie dostales, i poprawione dane tego nie zmienia (tak dlugo jak numer paszportu byl prawidlowy). Pozostaje aplikowanie o wize. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaper000 Napisano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolini95 Napisano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 ESTE zaakceptowano mi 31 grudnia, po kilku godzinach od złożenia aplikacji. Leciałem turystycznie 6 lutego, trzeci raz (poprzednio 2x wiza J1). Lądowałem w San Francisco, jedno pytanie od urzędnika "po co Pan przyleciał" i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi