andyopole Napisano 1 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2022 29 minut temu, SanFrancisco napisał: A jak to jest z dowodami na to, że mamy pracę, środki pieniężne itd.? Czy zabrać teczkę z dokumentami? Przyniesc mozna ale jak wyzej: "zolnierz nie pytany.... itd). Prawdopodobnie nikt nie zapyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2022 A na ile przyjeżdżasz? 90 dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SanFrancisco Napisano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 Na maksymalnie 25 dni (oczywiście przed wylotem będzie już ustalona ostateczna data powrotu i bilet). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 Przy 25 dniach myślę, że turystyczny charakter wyjazdu nie będzie budził podejrzeń na granicy - nie spodziewam się za wiele pytań.. Nie sądzę, że ktoś będzie dochodził czy masz pieniądze na ten wyjazd i gdzie pracujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d_3_5 Napisano 4 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 (edytowane) . Edytowane 4 Maja 2022 przez d_3_5 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d_3_5 Napisano 4 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 Wjeżdżałem z ESTA z lotniska w Meksyku. Osoba w check-inie pierwszy raz słyszała o czymś takim i musiała skonsultować się z kimś wyżej, takie tam 20 minut dłużej przy odprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 25 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Maja 2022 Poidwyzka niby niewielka ale jakby nie liczyc 50%. "maja rozmach s******syny. ..." ze pozwole sobie zacytowac klasyka. USA. ESTA - opłata w górę, ile trzeba zapłacić? - TVN24 Biznes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamiloo192 Napisano 21 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2022 Witam. Podobno we wniosku jest pytanie czy kiedykolwiek byłem karany . Napisać tak jeśli za dzieciaka złapali mnie z trawka i już dawno w systemie widnieje jako nie karany ? Czy napisać jednak że nie jestem karany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 21 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2022 Pytanie brzmi czy kiedykolwiek byles karany. Nie czy byles karany xx lat temu i wyrok zostal zatarty. Wiec jesli kiedykolwiek byles karany, odpowiadasz tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adii Napisano 17 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 Hej, planuje podróż do USA ze swoją narzeczoną. Kiedyś latałem więc posiadam wizę turystyczną, w jej przypadku skorzystamy z wniosku ESTA. Czy osoby z ESTĄ oraz wizą idą w tym samym kierunku na lotnisku i przechodzą przez tych samych urzędników? Pytam, bo pamiętam że na lotnisku były dwie drogi, ale nie pamiętam która komu Chciałbym uniknąć sytuacji w której zostawię swoją partnerkę na lotnisku i będę jej szukać. Dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi