andyopole Napisano 5 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2020 Dostaniesz, akurat na konsulat w Los Angeles nie bylo zadnych skarg. Nawet u nas w Oregon już sporo ludzi dostało. W sobotę Poczta świętowała więc zalapalismy jeden dzień straty. edit: sprawdziłem nazwiska tych, którzy dostali pakiety. Literki C, D, G.
mola Napisano 7 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2020 Dzisiaj mój pakiet przyszedł. Już poszło z powrotem, tym razem przycisnęłam męża i odżałował na tracking
andyopole Napisano 7 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2020 Mój też dziś znalazłem w skrzynce, trzaśnięte. Jutro wezmę do pracy, kupka pakietów na moim biurku rośnie, wyślemy w czwartek UPSem.
kzielu Napisano 7 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2020 4 minuty temu, andyopole napisał: Mój też dziś znalazłem w skrzynce, trzaśnięte. Jutro wezmę do pracy, kupka pakietów na moim biurku rośnie, wyślemy w czwartek UPSem. Mój przyszedł dzisiaj. Jutro wysyłam. Tu akurat takie pojedyncze głosy mogą zrobić różnice.
andyopole Napisano 7 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2020 28 minut temu, mola napisał: Dzisiaj mój pakiet przyszedł. Już poszło z powrotem, tym razem przycisnęłam męża i odżałował na tracking No to się człowiek wykosztowal, $7.75. Dwie buły z kotletem w "makdusiu".
andyopole Napisano 7 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2020 5 minut temu, kzielu napisał: Mój przyszedł dzisiaj. Jutro wysyłam. Tu akurat takie pojedyncze głosy mogą zrobić różnice. Zwróciłeś uwagę na przeswitującą kopertę? Nie trzeba otwierac żeby wiedzieć kto na kogo głosował. Prosta droga do sfałszowania wyników.
Xarthisius Napisano 7 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2020 15 minutes ago, andyopole said: No to się człowiek wykosztowal, $7.75. Dwie buły z kotletem w "makdusiu". $15 sie wykosztowal, bo dwa pakiety. Miec $15, a nie miec $15 to juz razem daje $30, a za $30 to mozna dobry bourbon na drodze kupna ;P
andyopole Napisano 7 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2020 Godzinę temu, Xarthisius napisał: $15 sie wykosztowal, bo dwa pakiety. Miec $15, a nie miec $15 to juz razem daje $30, a za $30 to mozna dobry bourbon na drodze kupna ;P Przecież do jednej koperty mogłeś "wrazić"....
Xarthisius Napisano 7 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2020 9 hours ago, andyopole said: Przecież do jednej koperty mogłeś "wrazić".... Moglem, ale w ferworze wypelniania obywatelskiego obowiazku nie pomyslalem, ze by sie pewnie do ichniej sztywnej koperty priority mail zmiescilo.
kzielu Napisano 7 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2020 12 godzin temu, andyopole napisał: Zwróciłeś uwagę na przeswitującą kopertę? Nie trzeba otwierac żeby wiedzieć kto na kogo głosował. Prosta droga do sfałszowania wyników. Poprzednia byla przeswitujaca - ta juz nie - miala taki wzrorek na wewnetrznej stronie i nie przeswitywala - sprawdzilem dzisiaj rano... A glos juz w drodze do NYC. Sorry Adrian.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.