kzielu Napisano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2020 2 godziny temu, Xarthisius napisał: Na stronie ewybory mozesz sprawdzic status jakby co. Dzieki - Juz chcialem krzyczec ze falszuja wybory bo "Nie odnaleziono wniosku dla podanych danych." - ale po 3 nieudanych probach przypomnialem sobie ze mam ń w nazwisku No i "Pakiet wyborczy wysłany". Moze w poniedzialek przyjdzie - mam USPS daily delivery digest wiec bede wiedzial z rana...
Xarthisius Napisano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2020 U nas sie pokazywalo jako "a piece of mail we don't have an image for" w informed delivery. Jak bedzie niewiadomo co, to to
kzielu Napisano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2020 11 minut temu, Xarthisius napisał: U nas sie pokazywalo jako "a piece of mail we don't have an image for" w informed delivery. Jak bedzie niewiadomo co, to to Wlasnie dzisiaj mialem cos takiego i liczylem ze to to... Ale tylko przyszedl rachunek dla zony od lekarza.....
kzielu Napisano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2020 Wiec po dwoch kolejnych daily digestach pokazujacych "piece of mail" dostalem w koncu pakiet. Rozumiem ze on musi wrocic spowrotem do niedzieli ? Interesujace jest to ze wybralem komisje z Chicago (pierwsza z brzegu) a przyszlo i wraca do konsulatu w NYC.
andyopole Napisano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2020 NIE! Nie do niedzieli. Najpóźniej w sobotę, pod warunkiem że w sobotę ktoś tę przesyłkę odbierze! Konsul w moim okręgu powiedział mi że najlepiej żeby było na miejscu w piątek. Myśmy wysłali dziś kilkanaście pakietów UPSem "overnight" do Los Angeles. Poczcie nie wierzę.
kzielu Napisano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2020 51 minut temu, andyopole napisał: NIE! Nie do niedzieli. Najpóźniej w sobotę, pod warunkiem że w sobotę ktoś tę przesyłkę odbierze! Konsul w moim okręgu powiedział mi że najlepiej żeby było na miejscu w piątek. Myśmy wysłali dziś kilkanaście pakietów UPSem "overnight" do Los Angeles. Poczcie nie wierzę. ok - tak jutro zrobie, UPS albo FedEx, dobry pomysl.
andyopole Napisano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2020 17 godzin temu, kzielu napisał: ok - tak jutro zrobie, UPS albo FedEx, dobry pomysl. Sprawdzilem "tracking". Kilkanascie minut temu glos moj i przyjaciol wyslane wczoraj, wlasnie dotarly do Konsulatu w LAX. Dalim rade!
kzielu Napisano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2020 Godzinę temu, andyopole napisał: Sprawdzilem "tracking". Kilkanascie minut temu glos moj i przyjaciol wyslane wczoraj, wlasnie dotarly do Konsulatu w LAX. Dalim rade! Moj poszedl do NYC UPSem. Dzieki za info btw.
agatenka Napisano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2020 Ja dostałam pakiet w sobotę, mój "mąż" do tej pory nie dostał. A wypełnialiśmy zgłoszenie jedno po drugim. Cyrk
andyopole Napisano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2020 43 minuty temu, kzielu napisał: Moj poszedl do NYC UPSem. Dzieki za info btw. Wiem na kogo glosowales, dlategom podpowiedzial.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.