Roelka v.2 Napisano 22 Września 2020 Zgłoś Napisano 22 Września 2020 Siedze na lotnisku i na tablicy numer i czas mojego lotu jest, ale pokazuje ze leci do Krakowa a nie do Warszawy. Czy to normalna pomylka czy powinnam panikowac?
andyopole Napisano 22 Września 2020 Zgłoś Napisano 22 Września 2020 Kraków też ładne miasto... Idź zapytaj na desk.
Roelka v.2 Napisano 22 Września 2020 Zgłoś Napisano 22 Września 2020 14 minutes ago, andyopole said: Kraków też ładne miasto... Idź zapytaj na desk. Desk LOTu jest jeszcze zamkniety. :p Mnie w sumie wszystko jestem. Z Krakowa bede miala bliżej do domu.
mcpear Napisano 22 Września 2020 Zgłoś Napisano 22 Września 2020 Byleby to nie był Krakow w Wisconsin (https://en.wikipedia.org/wiki/Krakow,_Wisconsin)
andyopole Napisano 22 Września 2020 Zgłoś Napisano 22 Września 2020 Myślę że to raczej pomyłka "klawiszowca". Gdy robiłem papiery na GC to biurwy od prawnika na jednej stronie wpisały że moja wiza B2 była wystawiona w Krakowie a w innym miejscu że w Wawie. Typowa urzędnicza bezmyślność. edit: nawet gdyby w Wawie była mgła czy inne nieszczęście to decyzje o miejscu lądowania podejmuje kapitan, nikt inny.
Roelka v.2 Napisano 22 Września 2020 Zgłoś Napisano 22 Września 2020 1 minute ago, andyopole said: Myślę że to raczej pomyłka "klawiszowca". Gdy robiłem papiery na GC to biurwy od prawnika na jednej stronie wpisały że moja wiza B2 była wystawiona w Krakowie a w innym miejscu że w Wawie. Typowa urzędnicza bezmyślność. Też mysle ze to pomylka, ale troche podnioslo mi sie cisnienie.
andyopole Napisano 22 Września 2020 Zgłoś Napisano 22 Września 2020 @Roelka v.2 chyba poleciała bo nie gada. Ciekawe gdzie wyląduje?
Roelka v.2 Napisano 22 Września 2020 Zgłoś Napisano 22 Września 2020 25 minutes ago, andyopole said: @Roelka v.2 chyba poleciała bo nie gada. Ciekawe gdzie wyląduje? Nie poleciala. Siedzi na lotnisku jeszcze kilka godzin i sie nudzi. Nie wazne gdzie będę ladowac, wazne zeby w PL lol.
andyopole Napisano 23 Września 2020 Zgłoś Napisano 23 Września 2020 Teraz to już napewno wsiadasz. @Roelka v.2?
Roelka v.2 Napisano 23 Września 2020 Zgłoś Napisano 23 Września 2020 11 hours ago, andyopole said: Teraz to już napewno wsiadasz. @Roelka v.2? Wszystko poszlo dobrze i wyladowalam w Wawie. Samolot tak w polowie pelny wiec wygodnie sie lecialo. Pierwszy raz lecialam LOTem i przyznaje, ze chyba bylo lepiej niz Lufthansa. Zobaczymy czy beda trzymac poziom na locie powrotnym.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.