andyopole Napisano 3 Września 2021 Zgłoś Napisano 3 Września 2021 Konsul po latach urzedowania w Polsce przyjal tutejsze standardy. A to herbatka, a to troche FB, a to "lanczyk", a czas leci....
Krystian321 Napisano 4 Września 2021 Zgłoś Napisano 4 Września 2021 Czy w czwartek / piątek ktoś z Was otrzymał może zaproszenie?
Padme Napisano 4 Września 2021 Zgłoś Napisano 4 Września 2021 U nas niestety cisza krążą te numery w bliskiej odległości, ale na mailu cisza
ElPacho83 Napisano 5 Września 2021 Zgłoś Napisano 5 Września 2021 Witam, Do osób, które otrzymały zaproszenia. Czy wysyłaliście dokumenty do KCC bez ich wyraźnej prośby ? Ja DS-260 wypełniłem w maju, numer 18XXX i widzę, że sprawa wisi w KCC. Jaka przyczyna? Pozdrawiam
ElPacho83 Napisano 5 Września 2021 Zgłoś Napisano 5 Września 2021 13 minut temu, ElPacho83 napisał: Witam, Do osób, które otrzymały zaproszenia. Czy wysyłaliście dokumenty do KCC bez ich wyraźnej prośby ? Ja DS-260 wypełniłem w maju, numer 18XXX i widzę, że sprawa wisi w KCC. Jaka przyczyna? Pozdrawiam Przepraszam, proszę usunąć post. Pomyliłem wątki, mój numer dotyczy DV2022.
jullav Napisano 5 Września 2021 Zgłoś Napisano 5 Września 2021 Przepraszam, proszę usunąć post. Pomyliłem wątki, mój numer dotyczy DV2022.Nawet jeżeli dv22 - wysyłaj skany bez proszenia o nie jak najszybciej i czekaj swojego interview. Sprawdzało się we wszyskich loteriach, a w naszych czasach nigdy nie wiesz do którego numeru dojdą
Padme Napisano 6 Września 2021 Zgłoś Napisano 6 Września 2021 Dzisiaj w USA Labor Day - czyli wolny dzień od pracy - a dla nas kolejny stresujący dzień - o jeden krócej do końca września
Szymon44 Napisano 6 Września 2021 Zgłoś Napisano 6 Września 2021 Czy w zaświadczeniu o niekaralności jeśli mam zaznaczone tylko "Kartoteke karną" to przejdzie? Chodzi o rozmowę w ambasadzie, bo KCC mi przepuściło bez problemu.
stalindg2 Napisano 7 Września 2021 Zgłoś Napisano 7 Września 2021 2 godziny temu, Szymon44 napisał: Czy w zaświadczeniu o niekaralności jeśli mam zaznaczone tylko "Kartoteke karną" to przejdzie? Chodzi o rozmowę w ambasadzie, bo KCC mi przepuściło bez problemu. To masz źle, mi KCC też przepuściło. Powinieneś iść na sądu i odznaczyć wszystkie trzy pola inaczej ambasada Cię i tak po to odeśle.
alcomindz. Napisano 7 Września 2021 Zgłoś Napisano 7 Września 2021 W dniu 5.09.2021 o 21:27, jullav napisał: Nawet jeżeli dv22 - wysyłaj skany bez proszenia o nie jak najszybciej i czekaj swojego interview. Sprawdzało się we wszyskich loteriach, a w naszych czasach nigdy nie wiesz do którego numeru dojdą jakieś przypadki potwierdzające te zasadę? sam cały czas się zastanawiam czy czekać do np listopada czy już wysyłać, numer 23XXX jeśli ma to jakieś znaczenie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.