stalindg2 Napisano 29 Września 2021 Zgłoś Napisano 29 Września 2021 Ad Vocem wynajmu. Jak znajdziesz coś np, na Zillow zadzwoń dopytaj miej kilka propozycji w zanadrzu. Ja tylko odpaliłem Zillow spojrzałem - o masa mieszkań nie będzie problemu ahahhaha w moim przypadku było tak, że ogromna część widocznych ofert dawno była niedostępna albo pośrednicy z ogłoszeń zwyczajnie nie odbierali telefonu. Z kolei tak co 3 mieszkanie prezentowało się ok na zdjęciach, a w rzeczywistości było zatęchłą norą. Podkreślam taka sytuacja panuje w P.A. gdzie masowo pchają się ludzie z NY, Filadelfii. Dodatkowo mają tu jakieś chore prawo "covidowe" i wynajmującego nie można eksmitować jak nie płaci czynszu bo covid, stąd bardzo dogłębna weryfikacja Twojej zdolności finansowej.
Damo Napisano 30 Września 2021 Zgłoś Napisano 30 Września 2021 10 hours ago, stalindg2 said: Ad Vocem wynajmu. Jak znajdziesz coś np, na Zillow zadzwoń dopytaj miej kilka propozycji w zanadrzu. Ja tylko odpaliłem Zillow spojrzałem - o masa mieszkań nie będzie problemu ahahhaha w moim przypadku było tak, że ogromna część widocznych ofert dawno była niedostępna albo pośrednicy z ogłoszeń zwyczajnie nie odbierali telefonu. Z kolei tak co 3 mieszkanie prezentowało się ok na zdjęciach, a w rzeczywistości było zatęchłą norą. Podkreślam taka sytuacja panuje w P.A. gdzie masowo pchają się ludzie z NY, Filadelfii. Dodatkowo mają tu jakieś chore prawo "covidowe" i wynajmującego nie można eksmitować jak nie płaci czynszu bo covid, stąd bardzo dogłębna weryfikacja Twojej zdolności finansowej. Doceniam szczerosc i oczywiscie Wezme wszystko pod uwage! Dzieki i powodzenia
Padme Napisano 1 Października 2021 Zgłoś Napisano 1 Października 2021 i co - American Dream chyba nas brutalnie opuszcza z 1 października ... Czy komuś udało się w ostatnich dniach września jeszcze zdobyć zaproszenie i pojawić się w Ambasadzie? Fajnie, że jesteście i mogliśmy się wspierać. Wygranym z Zielonymi Kartami życzę powodzenia za Wielką Wodą - a tym, którzy jak my zostali wybrani a nie doszli do końca procesu życzę innych fajnych możliwości. Niech Ameryka żałuje, że nas nie chciała
jullav Napisano 1 Października 2021 Zgłoś Napisano 1 Października 2021 i co - American Dream chyba nas brutalnie opuszcza z 1 października ... Czy komuś udało się w ostatnich dniach września jeszcze zdobyć zaproszenie i pojawić się w Ambasadzie? Fajnie, że jesteście i mogliśmy się wspierać. Wygranym z Zielonymi Kartami życzę powodzenia za Wielką Wodą - a tym, którzy jak my zostali wybrani a nie doszli do końca procesu życzę innych fajnych możliwości. Niech Ameryka żałuje, że nas nie chciała Myśle ze zaraz pójdą zaproszenia na październik zgodnie z zarządzeniem sędzi z Rai
Padme Napisano 2 Października 2021 Zgłoś Napisano 2 Października 2021 12 godzin temu, jullav napisał: Myśle ze zaraz pójdą zaproszenia na październik zgodnie z zarządzeniem sędzi z Rai Ale to tylko 966 przypadków… a wydali do tej pory 22000 wiz, to nawet nie jest 50% zakładanego poziomu…
Krystian321 Napisano 13 Października 2021 Zgłoś Napisano 13 Października 2021 Cześć! i jak myślicie, nasze szanse już przepadły i trzeba brać udział w kolejnej edycji?
Xarthisius Napisano 13 Października 2021 Zgłoś Napisano 13 Października 2021 1 hour ago, Krystian321 said: Cześć! i jak myślicie, nasze szanse już przepadły i trzeba brać udział w kolejnej edycji? Jezeli nie jestes powodem, w ktoryms pozwie, to juz nie ma zadnych szans.
jullav Napisano 13 Października 2021 Zgłoś Napisano 13 Października 2021 Jezeli nie jestes powodem, w ktoryms pozwie, to juz nie ma zadnych szans.W żadnej decyzji nie ma priorytetu dla plaintiffs
jullav Napisano 13 Października 2021 Zgłoś Napisano 13 Października 2021 W żadnej decyzji nie ma priorytetu dla plaintiffsWeźmy nawet Rai, w którym zostało około 10-20 (może mniej) osób plaintiffs bez wiz, a na cały Schengen 996 wiz zarezerwowanych.
Xarthisius Napisano 14 Października 2021 Zgłoś Napisano 14 Października 2021 1 hour ago, jullav said: W żadnej decyzji nie ma priorytetu dla plaintiffs O Rai nie wiem, ale wszystkie sprawy skonsolidowane u Mehty: rezerwacja wiz jest tylko i wylacznie dla powodow:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.