Marta8686 Napisano 19 Maja 2021 Zgłoś Napisano 19 Maja 2021 Tak, moj dalej at NVC, bez zmian, choc licze na to, ze ja to juz serio niedlugo, bo ja z sierpnia zeszlego roku, a ileż oni znowu moga tych spraw miec wstecz, no chyba nie tysiace w ramach łączenia rodzin jak czegos nie nadrobia i beda dzialac miesiac do miesiaca to sprawy z tego roku zaczną nie wiem kiedy Cytuj
Xarthisius Napisano 19 Maja 2021 Zgłoś Napisano 19 Maja 2021 17 minutes ago, Marta8686 said: Tak, moj dalej at NVC, bez zmian, choc licze na to, ze ja to juz serio niedlugo, bo ja z sierpnia zeszlego roku, a ileż oni znowu moga tych spraw miec wstecz, no chyba nie tysiace w ramach łączenia rodzin jak czegos nie nadrobia i beda dzialac miesiac do miesiaca to sprawy z tego roku zaczną nie wiem kiedy Tysiace? Nie. Setki tysiecy? Tak... https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/visas-backlog.html Prawie pol miliona... Ze 200tys to wizy w ramach laczenia rodzin. Dla porownania backlog w 2017 byl gdzies na poziomie kilku tysiecy. Cytuj
Marta8686 Napisano 19 Maja 2021 Zgłoś Napisano 19 Maja 2021 No tak, ale to ogolem, a nie na Polskę Cytuj
Xarthisius Napisano 19 Maja 2021 Zgłoś Napisano 19 Maja 2021 22 minutes ago, Marta8686 said: No tak, ale to ogolem, a nie na Polskę NVC malo obchodzi w ktorej ambasadzie bedziesz miala interview. Ich backlog oznacza ile maja dokumentow do przerobienia. Cytuj
mkrzk Napisano 20 Maja 2021 Zgłoś Napisano 20 Maja 2021 Sa statystyki za kwiecien i w W-wie wydano lacznie doslownie kilka wiz w kategoriach F. W takim tempie to potrwa jeszcze dlugie miesiace... Cytuj
apiechowiak Napisano 20 Maja 2021 Zgłoś Napisano 20 Maja 2021 8 hours ago, mkrzk said: Sa statystyki za kwiecien i w W-wie wydano lacznie doslownie kilka wiz w kategoriach F. W takim tempie to potrwa jeszcze dlugie miesiace... Łącznie wydano mniej niż 40 wiz imigracyjnych w kwietniu... Za to nieimigracyjnych ponad 300. Cytuj
Marta8686 Napisano 21 Maja 2021 Zgłoś Napisano 21 Maja 2021 Czyli zalozenie jest takie, ze mimo wszystko przesylaja to do ambasady chronologicznie tak? Czy sie myle? Cytuj
Iskierka Napisano 29 Maja 2021 Zgłoś Napisano 29 Maja 2021 U mnie żadnych. Przy tym tempie umawiania spotkań myślę, że jeszcze poczekamy kilka miesięcy. Jak coś to chętnie oddam swój termin (jak mi go wreszcie ustalą), bo przy aktualnym stanie rzeczy najszybciej będę mogła pojawić się w ambasadzie w listopadzie Cytuj
Marta8686 Napisano 30 Maja 2021 Zgłoś Napisano 30 Maja 2021 14 hours ago, apiechowiak said: I co dziewczyny, jakieś wieści? Nic, a nic Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi