danielwro Napisano 16 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 23 minuty temu, henelowa napisał: Hej, mam numer EU poniżej 25 000 dostałam dziś takiego dziwnego maila, jednak po zalogowaniu się przenosi mnie bezpośrednio do mojego confirmation letter z informacją o wylosowaniu w loterii. Czy ktoś miał podobną sytuację? wczytaj sie dokladnie w tresc na samym dole... w okolicach "interview appoint" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 16 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 1 hour ago, henelowa said: Hej, mam numer EU poniżej 25 000 dostałam dziś takiego dziwnego maila, jednak po zalogowaniu się przenosi mnie bezpośrednio do mojego confirmation letter z informacją o wylosowaniu w loterii. Czy ktoś miał podobną sytuację? Dostalas zaproszenie na interview. Moze im zajac 1-2 dni zanim sie strona zaaktulizuje. Wtedy informacja o wylosowaniu zamieni sie w informacje ze szczegolami kiedy masz rozmowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaveR Napisano 17 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 Cześć Wszystkim, Dzwoniłem na Ulice Waryńskiego w Warszawie żeby zapisać się na badania, jednak otrzymałem informacje ze nie przyjmują zapisów i że trzeba przyjść bezpośrednio na miejsce z paszportem miedzy 7:00 a 16:00. Czy ktoś miał może ostatnio badania na ulicy Waryńskiego i może dać znać ile czasu zajmują badania oraz jak wygląda sytuacja z kolejką? Czy mogę zapisać się na badania na ulicy Kosiarzy na późniejszą godzinę i w tym samym dniu rano jechać na ślepo na Waryńskiego licząc, że nie będę czekał tam od 7 do 15 na swoją kolej, przez co nie wyrobię się na badanie na ulicy Kosiarzy? Nie jestem z Warszawy i zależy mi na załatwieniu obydwu badań (na ulicy Waryńskiego i Kosiarzy) jednego dnia. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mógł napisać jak to teraz wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 18 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 Chcialem podniesc na duchu wszystkich oczekujacych na swoje zaproszenie do WRW. W tym roku ambasada staje na wysokosci zadania. Tylko na kwiecen w tym tygodniu zaprosili 368 wylosowanych (+ ich rodziny). Do tej pory to daje im przeprocesowane 1105 case'ow. Dla porownania przez caly DV22 zrobili tylko 1362, a na tym etapie w DV22 (polowa lutego) mieli raptem 384 case'y. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tereus Napisano 21 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2023 W dniu 17.02.2023 o 04:54, DaveR napisał: Cześć Wszystkim, Dzwoniłem na Ulice Waryńskiego w Warszawie żeby zapisać się na badania, jednak otrzymałem informacje ze nie przyjmują zapisów i że trzeba przyjść bezpośrednio na miejsce z paszportem miedzy 7:00 a 16:00. Czy ktoś miał może ostatnio badania na ulicy Waryńskiego i może dać znać ile czasu zajmują badania oraz jak wygląda sytuacja z kolejką? Czy mogę zapisać się na badania na ulicy Kosiarzy na późniejszą godzinę i w tym samym dniu rano jechać na ślepo na Waryńskiego licząc, że nie będę czekał tam od 7 do 15 na swoją kolej, przez co nie wyrobię się na badanie na ulicy Kosiarzy? Nie jestem z Warszawy i zależy mi na załatwieniu obydwu badań (na ulicy Waryńskiego i Kosiarzy) jednego dnia. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mógł napisać jak to teraz wygląda. Tak, na krew i RTG wchodzisz z buta rano, mówisz że wizy USA, czekasz w kolejce a później po wyniki. Popołudniem do lekarza już będziesz wszytko mial 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek2525 Napisano 28 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2023 Chciałem zapytać czy w sytuacji kiedy mam już zaproszenie na interview i zmieniłem miejsce pracy i założyłem konto na social mediach lepiej napisać do ambasady w Warszawie z prośbą o otwarcie DS'a i uzupełnienie czy można te dane zaktualizować dopiero na interview? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 28 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2023 1 hour ago, piotrek2525 said: Chciałem zapytać czy w sytuacji kiedy mam już zaproszenie na interview i zmieniłem miejsce pracy i założyłem konto na social mediach lepiej napisać do ambasady w Warszawie z prośbą o otwarcie DS'a i uzupełnienie czy można te dane zaktualizować dopiero na interview? Dopiero na interview, ale tez dopiero jak Cie zapytaja czy cos sie zmienilo. Zadne z tych "wydarzen" kluczowe nie jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 22 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2023 EU na maj bez zmian: 30000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 24 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2023 Zaproszenia na WRW poszly przed chwila, wiec kto czeka niech sprawdza skrzynke pocztowa, albo ESC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz8822 Napisano 1 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2023 On 3/24/2023 at 10:21 AM, Xarthisius said: Zaproszenia na WRW poszly przed chwila, wiec kto czeka niech sprawdza skrzynke pocztowa, albo ESC. Hej, Chciałem pobrać najnowsze csv https://dvcharts.github.io/data/raw/23/FY2023-ceac-2023-04-01.csv ale link nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi