makdonald Napisano 23 Października 2012 Zgłoś Napisano 23 Października 2012 panienka niedlugo bedzie bogata tylko u nas
mariano85 Napisano 23 Października 2012 Zgłoś Napisano 23 Października 2012 Keyser Sozze napisał byś co tam u Ciebie? Szykujesz się na głosowanie?
makdonald Napisano 23 Października 2012 Zgłoś Napisano 23 Października 2012 Keyser Sozze napisał byś co tam u Ciebie? Szykujesz się na głosowanie? albo na jury duty ?
Aplikant1984 Napisano 23 Października 2012 Zgłoś Napisano 23 Października 2012 Mnie uczono, że kobiet się nie bije. To chyba następna różnica kulturowa,o której nie wiedziałem. A najciekawsze jest to że jeden afroamerykanin nazywa drugiego "czarnuchem". A mówią że Polonia jest taka straszna P.S. Odnośnie tego ostatniego filmiku z youtuba.
makdonald Napisano 23 Października 2012 Zgłoś Napisano 23 Października 2012 jak czarny do czarnego w usa mowi nigga to jest tak pieszczotliwie
Aplikant1984 Napisano 23 Października 2012 Zgłoś Napisano 23 Października 2012 Czyli to była taka mała kłótnia rodzinna.
Jackie Napisano 23 Października 2012 Zgłoś Napisano 23 Października 2012 Mnie uczono, że kobiet się nie bije. To chyba następna różnica kulturowa,o której nie wiedziałem. Oczywiście w Polsce kobiet się nie bije...
SuperTraveller Napisano 23 Października 2012 Zgłoś Napisano 23 Października 2012 Oczywiście, że nie. W Polsce kobiety są nietykalne, może z wyjątkiem sytuacji w której ich pijani mężowie zupełnie przypadkowo biorą je za worek bokserski. A, że bywa to wyjątkowo wygadany i wredny worek to należy go uciszyć jedyną słuszną metodą która każdemu dżentelmenowi przyjdzie w tejże chwili do głowy. Ale takie rzeczy to tylko w filmach a nie prawdziwej, sielskiej rzeczywistości naszego kraju... P.S. Chciałyście równouprawnienia to teraz macie
Jackie Napisano 23 Października 2012 Zgłoś Napisano 23 Października 2012 Chciałyście równouprawnienia to teraz macie Paniom panów też tłuc nie wolno.
sly6 Napisano 24 Października 2012 Zgłoś Napisano 24 Października 2012 Supertravell to jednak musisz cos przezyc,doswiadczyc ,,fakt pijani tak moga robic ale co z tzw trzezwymi osobami ze tak robia? a sa takie przypadki ze nie pije,nie pil a bije..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.