lochraven Napisano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2014 Co za herezja! Nie ma lepszego, od Kieleckiego! Nie kwaśny, a lekko pikantny, mniam mniam!
andyopole Napisano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2014 Co za herezja! Nie ma lepszego, od Kieleckiego! Nie kwaśny, a lekko pikantny, mniam mniam! he he, pewnikiem lokalny patriota spod znaku scyzoryka. :)I tak zostaniemy przy swoich zdaniach...
lochraven Napisano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2014 he he, pewnikiem lokalny patriota spod znaku scyzoryka. :)I tak zostaniemy przy swoich zdaniach... bingo
Nigella Napisano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2014 Pomylilam Kielecki z Majonezem Babuni Hellmansa
Joanna30 Napisano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2014 z Majonezem Babuni Hellmansa Mój ulubiony. Mało patriotycznie, ale sorry, tak mam
andyopole Napisano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2014 Pomylilam Kielecki z Majonezem Babuni Hellmansa Nie znam tego wyrobu. Chyba cos w miare nowego...
Nigella Napisano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2014 Tak, stosunkowo nowy wyrob. Smak octowo-slodkawy, czyli taki jak lubie i jakiego tu szukalam - tutejszy jest dla mnie zbyt mdly
haneczka019 Napisano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2014 Co za herezja! Nie ma lepszego, od Kieleckiego! Nie kwaśny, a lekko pikantny, mniam mniam! Popieram, chociaż nie jestem z Kielc, ale majonez najlepszy. Inne się nawet nie umywają .
mesio007 Napisano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2014 Zgadzam sie, majonez tylko domowy. Robi sie doslownie w kilka minut, bez barwnikow, polepszaczy, konserwantow czy czego jeszcze. A jak potrzebuje wiecej, na jakas salatke czy cos, to kupuje McCormick, z octem i sokiem z limonki, taki troche jak Kielecki.
Misuzu Napisano 25 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2014 No ok to teraz ja. Gdzie kupić kaszę mannę?! CZy ona tu w Stanach w ogóle istnieje? Szukałam juz prawie wszedzie, pytałam nawet obłsugi sklepu i nic nawet do końca chyba nie wiedza co to jest. Wiecie taką zwykła biała kaszke co sie ja gotuje z mleku czy w jakikolwiek inny sposób. Moge ja dostac w Polskim sklepie, ale on kawałek jest i wolałabym jakby dało sie gdzieś w pobliżu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.