Skocz do zawartości

Gotowanie po amerykańsku


Jackie

Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 401
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Co za herezja! Nie ma lepszego, od Kieleckiego! Nie kwaśny, a lekko pikantny, mniam mniam!

he he, pewnikiem lokalny patriota spod znaku scyzoryka. :)I tak zostaniemy przy swoich zdaniach...

Napisano

Zgadzam sie, majonez tylko domowy. Robi sie doslownie w kilka minut, bez barwnikow, polepszaczy, konserwantow czy czego jeszcze. A jak potrzebuje wiecej, na jakas salatke czy cos, to kupuje McCormick, z octem i sokiem z limonki, taki troche jak Kielecki.

  • 5 tygodni później...
Napisano

No ok to teraz ja.

Gdzie kupić kaszę mannę?! CZy ona tu w Stanach w ogóle istnieje? Szukałam juz prawie wszedzie, pytałam nawet obłsugi sklepu i nic :( nawet do końca chyba nie wiedza co to jest. Wiecie taką zwykła biała kaszke co sie ja gotuje z mleku czy w jakikolwiek inny sposób. Moge ja dostac w Polskim sklepie, ale on kawałek jest i wolałabym jakby dało sie gdzieś w pobliżu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...