Skocz do zawartości

Ulubione Seriale

Jackie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 548
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Do swoich ulubionych seriali dorzucam Marvel's Agent Carter :) Mam nadzieje, ze nie anuluja. Plus, nie wiem czy juz nie polecalam wczesniej, ale Orange is the new Black tez jest genialne.

• 1 miesiąc później...
Napisano

A ja tylko jeden ogladałem

albundy2.jpg

Dzięki temu serialowi poznałem piosenkę: Arthur Alexander: Anna Go To Him :-)

Aha, zapomniałbym o chyba najlepszym serialu jaki widziałem w ogóle:
Miasteczko Twin Peaks - klimat ściekał z ekranu gęstymi strugami ;-)

Napisano

@Morav W zeszlym tygodniu skonczylam ogladac (po raz drugi, bo pierwszy raz wiele lat temu) Miasteczko Twin Peaks i zgadzam sie z Twoja opinia, doskonaly serial, klasyk!

Napisano

Odnowilem Netflix ostatnio i moj dorobek z ostatnich trzech tygodni: trzeci sezon House of Cards, dwa sezony Orange is the New Black i obecnie robie trzeci sezon Breaking Bad (zaczalem w piatek od pierwszego sezonu :D). HoC trzyma poziom jesli w ogole nie jest to najlepszy sezon w ogole. OITNB na poczatku wydawal sie byc komediowym serialem i z biegem czasu polecial bardziej w drama.

Breaking Bad to klasa sama w sobie. Z ogladaniem poczekalem jak ten caly hype opadnie. Spodziewalem sie, ze BB bedzie o gotowaniu prochow, ale tego tak naprawde jest bardzo niewiele. Swietnie napisany, swietnie zagrany, dobry wybor lokalizacji (miala byc CA, jest NX).

Napisano

Breaking Bad to klasa sama w sobie. Z ogladaniem poczekalem jak ten caly hype opadnie. Spodziewalem sie, ze BB bedzie o gotowaniu prochow, ale tego tak naprawde jest bardzo niewiele. Swietnie napisany, swietnie zagrany, dobry wybor lokalizacji (miala byc CA, jest NX).

Breaking Bad, moim zdaniem zaczynał sie dość wolno ( choc podobał mi sie od pierwszego sezonu ) ale od 4 sezonu nie mogłam oczu oderwać. Jeden z top 3 najlepszych seriali jaki widziałam. Zgadzam sie w 100% ze swietnie napisany, obsadzony, po prostu swietnie zrobiony. Miłego oglądania !

Orange... Moim zdaniem, jesli każde wiezienie by tak wyglądało to była by to pestka :) serial ogólnie lubie :)

House of Cards, moj mąż ogląda i bardzo lubi. Ja jakoś nie miałam czasu zacząć, wiec zdania nie mam ale któregoś dnia sie zabiorę :)

Większość ludzi lubi american horror story ale mnie jakoś nie ciekawi, pierwszy sezon obejrzalam ale jak dla mnie przewidywalny, drugi sezon mnie kompletnie nie wciągnął i sie poddałam po drugim odcinku, tak samo z sezonem 3.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...