Sara Napisano 25 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2016 Ja oglądam i polecam: Endeavour MI-5 Strike back (first 3 seasons) Wayward Pines (1st season only) Mr robot
malina88 Napisano 25 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2016 a oglądał ktoś "Synowie Anarchii"?warte obejrzenia
pelasia Napisano 25 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2016 a oglądał ktoś "Synowie Anarchii"?warte obejrzenia Moj ulubiony serial, choc ani za motorami nie przepadam, ani za bronią ani za przemocą! Dobrze napisany, dobrze zagrany a Charlie Hunnam to niezle ciacho
andyopole Napisano 25 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2016 Jak to robicie ze macie czas na oglądanie tych dzieł?
pelasia Napisano 25 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2016 Jak to robicie ze macie czas na oglądanie tych dzieł? W moim przypadku to Netflix i Hulu. Oglądam kiedy mam czas a nie kiedy leci w TV. Dla dobrze zorganizowanego to i czas sie znajdzie
KaeR Napisano 25 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2016 Ja ostatnio zrobilem Seinfelda. Ten serial mozna tylko kochac lub nienawidziec i takie nastewienia widze wsrod amerykanow. Polecam "The night of" na HBO. Leci w miejsce GoT. Swietnie zrobiony i zgrany. Zanim sie Andy oburzy kiedy znalazlem czas, jak ogladam to czesto cos robie. Prasuje, cos czytam do pracy, na silowni, czy poprostu leze i patrze w sufit. W przypadku ostatniej opcji poprostu przekrecam sie o 90 stopni w kierunku telewizora.
pelasia Napisano 25 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2016 Ja ostatnio zrobilem Seinfelda. Ten serial mozna tylko kochac lub nienawidziec i takie nastewienia widze wsrod amerykanow. Polecam "The night of" na HBO. Leci w miejsce GoT. Swietnie zrobiony i zgrany. Zanim sie Andy oburzy kiedy znalazlem czas, jak ogladam to czesto cos robie. Prasuje, cos czytam do pracy, na silowni, czy poprostu leze i patrze w sufit. W przypadku ostatniej opcji poprostu przekrecam sie o 90 stopni w kierunku telewizora. Ale na razie tylko 3 odcinki. Ma jeszcze czas aby sie posypać, choc na razie jest spoko.
KaeR Napisano 25 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2016 Ale na razie tylko 3 odcinki. Ma jeszcze czas aby sie posypać, choc na razie jest spoko. Jestesmy prawie w polowie serialu (mini serialu?) i jest szansa, ze nie zdazy sie posypac. Nierownosci sa przewaznie pomiedzy sezonami. "The night of" to raczej dlugi film. W sumie powinienem poczekac i obejrzec wszystko naraz... jak zwykle.
myszoneria Napisano 27 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 27 Lipca 2016 Jak to robicie ze macie czas na oglądanie tych dzieł? Jak ktoś lubi w ten sposób spędzać wolny czas, to nie jest tak trudno oglądać wiele seriali. No i faktycznie w dzisiejszych czasach nie trzeba tego robić w ramach TV - możliwości jest więcej. Moje dwa ulubione seriale to The Wire i Deadwood. Ale to się jeszcze może kiedyś zmienić, bo wciąż mnóstwo klasyków mam w kolejce No i nie liczę tych, które jeszcze trwają. Z mniej znanych polecam np. Treme - piękny jazzowy klimat Nowego Orleanu próbującego pozbierać się po Katrinie. Cudowny pierwszy sezon, potem też daje radę.
ilon Napisano 28 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2016 A moje ulubione to Breaking Bad i Walking Dead. O, i jeszcze Na Wspolnej, ale dawno nie widzialam. ;p
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.