Skocz do zawartości

Ulubione Seriale

Jackie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja oglądam i polecam:

Endeavour

MI-5

Strike back (first 3 seasons)

Wayward Pines (1st season only)

Mr robot

• Odpowiedzi 548
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

a oglądał ktoś "Synowie Anarchii"?warte obejrzenia

Moj ulubiony serial, choc ani za motorami nie przepadam, ani za bronią ani za przemocą! Dobrze napisany, dobrze zagrany a Charlie Hunnam to niezle ciacho :)

Napisano

Jak to robicie ze macie czas na oglądanie tych dzieł?

W moim przypadku to Netflix i Hulu. Oglądam kiedy mam czas a nie kiedy leci w TV. Dla dobrze zorganizowanego to i czas sie znajdzie :P

Napisano

Ja ostatnio zrobilem Seinfelda. Ten serial mozna tylko kochac lub nienawidziec i takie nastewienia widze wsrod amerykanow. :)

Polecam "The night of" na HBO. Leci w miejsce GoT. Swietnie zrobiony i zgrany.

Zanim sie Andy oburzy kiedy znalazlem czas, jak ogladam to czesto cos robie. Prasuje, cos czytam do pracy, na silowni, czy poprostu leze i patrze w sufit. W przypadku ostatniej opcji poprostu przekrecam sie o 90 stopni w kierunku telewizora. :P

Napisano

Ja ostatnio zrobilem Seinfelda. Ten serial mozna tylko kochac lub nienawidziec i takie nastewienia widze wsrod amerykanow. :)

Polecam "The night of" na HBO. Leci w miejsce GoT. Swietnie zrobiony i zgrany.

Zanim sie Andy oburzy kiedy znalazlem czas, jak ogladam to czesto cos robie. Prasuje, cos czytam do pracy, na silowni, czy poprostu leze i patrze w sufit. W przypadku ostatniej opcji poprostu przekrecam sie o 90 stopni w kierunku telewizora. :P

Ale na razie tylko 3 odcinki. Ma jeszcze czas aby sie posypać, choc na razie jest spoko.
Napisano

Ale na razie tylko 3 odcinki. Ma jeszcze czas aby sie posypać, choc na razie jest spoko.

Jestesmy prawie w polowie serialu (mini serialu?) i jest szansa, ze nie zdazy sie posypac. :) Nierownosci sa przewaznie pomiedzy sezonami. "The night of" to raczej dlugi film. W sumie powinienem poczekac i obejrzec wszystko naraz... jak zwykle.

Napisano

Jak to robicie ze macie czas na oglądanie tych dzieł?

Jak ktoś lubi w ten sposób spędzać wolny czas, to nie jest tak trudno oglądać wiele seriali. No i faktycznie w dzisiejszych czasach nie trzeba tego robić w ramach TV - możliwości jest więcej.

Moje dwa ulubione seriale to The Wire i Deadwood. Ale to się jeszcze może kiedyś zmienić, bo wciąż mnóstwo klasyków mam w kolejce ;) No i nie liczę tych, które jeszcze trwają.

Z mniej znanych polecam np. Treme - piękny jazzowy klimat Nowego Orleanu próbującego pozbierać się po Katrinie. Cudowny pierwszy sezon, potem też daje radę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...