ilon Napisano 5 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2018 Dnia 4.11.2018 o 01:15, andyopole napisał: Nie ma się co chlopu dziwować że od naszej @ilon wziął i uciekł... Akurat to ja sie zabralam
ilya_ Napisano 5 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2018 od 2 tygodni ciagne wszystkie serie i odcinki american dad i family guy.....
ilon Napisano 5 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2018 Poleci ktos jakies filmy najlepiej z netflixa albo amazona? Dajcie jakies komedie, cos romantycznego do poplakania i jakies dramy. Dajcie w tym watku, moze akurat komus jeszcze sie przyda. Na seriale poki co nie mam czasu
jkb Napisano 5 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2018 Godzinę temu, ilya_ napisał: od 2 tygodni ciagne wszystkie serie i odcinki american dad i family guy..... Troche masz do nadrobienia
ilya_ Napisano 5 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2018 41 minut temu, jkb napisał: Troche masz do nadrobienia takaak. Mialem straszny balagan.
ilya_ Napisano 5 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2018 Jak ktos lubi dosc ostry jezyk ze specyficznym humorem to polecam ARCHER.
Joanna30 Napisano 5 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2018 1 godzinę temu, ilon napisał: Poleci ktos jakies filmy najlepiej z netflixa albo amazona? Dajcie jakies komedie, cos romantycznego do poplakania i jakies dramy. Dajcie w tym watku, moze akurat komus jeszcze sie przyda. Na seriale poki co nie mam czasu Szczęściarz, Miłość na zamówienie, W chmurach, Brzydka prawda, Życie od kuchni, Pamiętnik, Jak stracić chłopaka w 10 dni, Och życie, Nigdy nie jest za późno, Dorwać byłą, Bezpieczna przystań, Kamerdyner. Ale to z polskiego Netflixa
katlia Napisano 6 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2018 7 godzin temu, ilon napisał: Poleci ktos jakies filmy najlepiej z netflixa albo amazona? Dajcie jakies komedie, cos romantycznego do poplakania i jakies dramy. Dajcie w tym watku, moze akurat komus jeszcze sie przyda. Na seriale poki co nie mam czasu Te filmy mi sie ostatnio podobaly: The Kindergarden Teacher z Maggie Gyllenhaal (Netflix) Private Life (Netflix) The Dressmaker (Amazon)
ilon Napisano 6 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2018 22 godziny temu, Joanna30 napisał: Szczęściarz, Miłość na zamówienie, W chmurach, Brzydka prawda, Życie od kuchni, Pamiętnik, Jak stracić chłopaka w 10 dni, Och życie, Nigdy nie jest za późno, Dorwać byłą, Bezpieczna przystań, Kamerdyner. Ale to z polskiego Netflixa 16 godzin temu, katlia napisał: Te filmy mi sie ostatnio podobaly: The Kindergarden Teacher z Maggie Gyllenhaal (Netflix) Private Life (Netflix) The Dressmaker (Amazon) Dziekuje kochane! Wrzuce sobie na liste do obejrzenia
karen!na Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2018 A co myślicie o drugiej części Fantastycznych Zwierząt? Chcecie to obejrzeć?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.