bigwiśnia Napisano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 17 czerwca 12.45 do paryża air france później 16.10 Delta do Atlanty. Leci ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalariak Napisano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Lecę Z Warszawy do NYC 25 czerwca SWISSem z przesiadką w Zurychu, a wracam 9 września Lufthansa z przesiadka we Frankfurcie. Nigdy w życiu nie leciałam samolotem, a na pierwszą przesiadkę mam tylko 75 minut, więc mam nadzieję, że jakoś wszystko ogarnę kupowałam bilety na stronie SWISSu i zapłaciłam 2100zł, więc wyszło całkiem nieźle. Stresuję się tylko, że mnie nie wpuszczą na teren USA albo dadzą krótsze pozwolenie na pobyt, a nie mogę już nijak przebukować biletu... Hej Mam identyczne terminy lotów. Lecisz z Zurychu do Newarku czy na Kennedy'ego? Żeby było jaśniej to lot z Warszawy do Zurychu mam o 14:35, a z Zurychu do Newarku o 17:25. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLUDOMI Napisano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 ktoś leci do chicago? z KRK 10 lipca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia121212 Napisano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Witam, Czy ktoś leci 16 sierpnia 2013r o 10:30 Kraków-Franfurkt-Londyn-Newark?? Lecę pierwszy raz z takimi przesiadkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JLG Napisano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Witam, Czy ktoś leci 16 sierpnia 2013r o 10:30 Kraków-Franfurkt-Londyn-Newark?? Lecę pierwszy raz z takimi przesiadkami... Mam nadzieję, że mnie nie zbanują Czy to się oplaca? LOT może nie ma wysokiego standardu podróży, ale bezpośrednio, bilet 2400PLN w obie strony, a tu 3 przesiadki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Być może cena była lepsza, może godziny odlotów lepsze... Ja leciałam do Seattle z dwoma przesiadkami. Jedna w Monachium, a druga w Denver. Fajnie było rozprostować nogi i zmienić otoczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Mam nadzieję, że mnie nie zbanują Czy to się oplaca? LOT może nie ma wysokiego standardu podróży, ale bezpośrednio, bilet 2400PLN w obie strony, a tu 3 przesiadki? Być może cena była lepsza, może godziny odlotów lepsze... Ja leciałam do Seattle z dwoma przesiadkami. Jedna w Monachium, a druga w Denver. Fajnie było rozprostować nogi i zmienić otoczenie Zalezy od preferencji. Ja np lubię loty z przesiadkami. Te długie bezpośrednie mnie wykanczaja. Juz nie wspomnę, ze samolot tez ma na to duży wpływ. Wole sobie polatac z przesiadkami w samolocie z większa ilością miejsca na nogi, mniejsza ilością ludzi niż lotem bezpośrednim, scisnietym jak krewetki w puszce. Każdy ma inne priorytety, niektórzy kierują sie wyłącznie cena, inni przesiadkami, rodzajem samolotów, czasem lotu albo jeszcze innymi sprawami. Każdemu pasuje co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JLG Napisano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 I to jest to: kto co preferuje.Przyklad siostry, przyleciała w sobotę 29, lądowanie 17:20, opóźnione czyli 18, w domu na 21, dzień stracony.Wraca 10, wylot o 7:45, trzeba wyjechać na lotnisko o 3, kolejny dzień stracony.Aha, kupiła bilet z przesiadką za 1100$ Lufthansa, LOT-em bezpośrednio było za 2500zł, kiedy kupowała bilet różnica wyniosła 300$, te same terminy, lepsze godziny, nie wiem czemu tak wybrała.Przy krótkim pobycie trzeba skorzystać jak najbardziej, czyli lot bezpośredni, co innego jeżeli leci się na miesiąc-dwa.Ja staram się lecieć tak aby jak najbardziej wykorzystać dzień po wylądowaniu i wylot jak najpóźniej w nocy, ale nie rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JLG Napisano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Sory, ale nie mogę edytować posta.Siorka wracała do Chicago z przesiadką, 3 razy kontrolowali jej walizki i wypytywali "skąd leci, gdzie, po co, kto pakował walizki itd"więcej dowiem się na czasieByła jakaś zmasowana akcja? Szukają czegoś?Leciała na GC a nie na turystycznej więc WTF?Chyba chcą się wykazać na lotniskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia121212 Napisano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Mam nadzieję, że mnie nie zbanują Czy to się oplaca? LOT może nie ma wysokiego standardu podróży, ale bezpośrednio, bilet 2400PLN w obie strony, a tu 3 przesiadki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi