spicyvanilla Napisano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 W koncu paszport z wiza w reku, bilet kupiony Lece 9 sierpnia, wrszawa - jfk (LOT) o godz. 13, nastepnie 5 godzin czekania na nastepny lot z jfk do washington dc (american airlines) Ktos jeszcze leci tego samego dnia? AgnieszkaS, wiem, że lecisz na K-1, tak się składa, że ja też i też jestem Agnieszka S.. i moje docelowe lotnisko to IAD w jakim mieście będziesz mieszkac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AgnieszkaS Napisano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 AgnieszkaS, wiem, że lecisz na K-1, tak się składa, że ja też i też jestem Agnieszka S.. i moje docelowe lotnisko to IAD w jakim mieście będziesz mieszkac? No to ciekawy zbieg okolicznosci z imieniem Moim lotniskiem docelowym jest ronald reagan airport Ja to w sumie w maryland bede mieszkala, raczej na takim zad... w lanham, ale niedaleko washington dc A ty gdzie bedziesz mieszkac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spicyvanilla Napisano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 no to daleko ode mnie ja w Charlottesville, VA ale widze, że z Lanham do DC bliziutko, zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AgnieszkaS Napisano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 no to daleko ode mnie ja w Charlottesville, VA ale widze, że z Lanham do DC bliziutko, zazdroszczę Ja mieszkalam w VA jako au pair, tyle ze w fairfax wiec tez mialam blisko, szybki dojazd metrem Ale moze kiedys sie spotkamy w dc, jakbys chciala na wycieczke do dc to mozemy razem, to moje ulubione miasto A kiedy lecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spicyvanilla Napisano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 lecę w sobotę na IAD przez LHR możemy się kiedyś umówić wolę NYC ale DC to też fajne miasto żałuję, że nie będę mieszkać bliżej, bo w dużym mieście jest więcej mozliwośći np. pracy (jestem architektem, trochę obawiam się, czy w Charlottesville znajdę pracę ) a na razie przeprowadzka raczej nie wchodzi w rachubę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AgnieszkaS Napisano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 No to juz bardzo niedlugo, zycze spokojnego i szybkiego lotu Ja tez chcialam zawsze zostac architektem wnetrz, ale niestety studia w polsce zbyt drogie sa, ale za to mam zamiar studiowac architekture wnetrz w usa Do zobaczenia w usa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Studia w Polsce zbyt drogie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AgnieszkaS Napisano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Studia w Polsce zbyt drogie ? Dla mnie niestety tak, za rok wychodzilo okolo 10 000 zl natomiast bedac w usa jako au pair stac mnie bylo na studia mimo ze miesiecznie zarabialam okolo 900 dolarow, rata miesieczna za studia byla tylko 250 dolarow, no a reszte wydawalam na roznego rozdzaju oplaty zwiazane z zyciem w usa (oprocz oplat za mieszkanie) niestety nie moglam zostac na studia poniewaz uscis nie przyznalo mi wizy F1 wiec trzeba bylowracac do polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 ale jakie to byly studia,gdzie?w Polsce tez znajdziesz takie oplaty mniejsze ale za to na mniejszej uczelni. napisz cos wiecej bo sa tutaj osoby ze z mila checia zapisza sie na takie studia i takie oplaty a wizy dlaczego Ci nie przyznano?nie mialas kasy na nauke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Dla mnie niestety tak, za rok wychodzilo okolo 10 000 zl natomiast bedac w usa jako au pair stac mnie bylo na studia mimo ze miesiecznie zarabialam okolo 900 dolarow, rata miesieczna za studia byla tylko 250 dolarow, no a reszte wydawalam na roznego rozdzaju oplaty zwiazane z zyciem w usa (oprocz oplat za mieszkanie) niestety nie moglam zostac na studia poniewaz uscis nie przyznalo mi wizy F1 wiec trzeba bylowracac do polski. 250 dolarów na miesiąc? To chyba za jedne zajęcia w semestrze. Albo byłaś w stanach w latach 50-tych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi