andyopole Napisano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2018 Mam już bilet na Christmas. Do Polski grudzień 19, wracam 12 stycznia. Calej trasy nie podaje bo bede troche zygzakowal. W kazdym razie te najdłuższe loty to SFO-MUC oraz WAW-LAX. Będę miał okazję pierwszy raz spróbować A380. Fruuuu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2018 9 godzin temu, andyopole napisał: Mam już bilet na Christmas. Do Polski grudzień 19, wracam 12 stycznia. Calej trasy nie podaje bo bede troche zygzakowal. W kazdym razie te najdłuższe loty to SFO-MUC oraz WAW-LAX. Będę miał okazję pierwszy raz spróbować A380. Fruuuu... Ponad 3 tygodnie w PL, super! Ile zaplaciles za bilet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2018 46 minut temu, margherita_s napisał: Ponad 3 tygodnie w PL, super! Ile zaplaciles za bilet? Poszedłem na pocztę i sprawdziłem confirmation. Tak różowo nie jest, wprawdzie trzy tygodnie+ ale ze cztery dni bede musiał poswiecic interesom firmy w której pracuję. Dlatego to firma zapłaciła za bilet, $76.06. Jakoś będę musiał z tym żyć... Nie ma nic za darmo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2018 Dnia 6.10.2018 o 10:55, andyopole napisał: Poszedłem na pocztę i sprawdziłem confirmation. Tak różowo nie jest, wprawdzie trzy tygodnie+ ale ze cztery dni bede musiał poswiecic interesom firmy w której pracuję. Dlatego to firma zapłaciła za bilet, $76.06. Jakoś będę musiał z tym żyć... Nie ma nic za darmo. Tyle zaplaciles z wlasnej kieszeni? 7 dyszek? Kurde to ja wiecej doplacilam do lotu do Miami a mialam do wykorzystania 23tysiace bonusowych mil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2018 3 godziny temu, ilon napisał: Tyle zaplaciles z wlasnej kieszeni? 7 dyszek? Kurde to ja wiecej doplacilam do lotu do Miami a mialam do wykorzystania 23tysiace bonusowych mil Nasze mile sa dluzsze bo my nie scinamy zakretow, ot i cala tajemnica. Tak przy okazji, zajrzalem jeszcze raz na confirmation a nawet wydrukowalem sobie a tam siurpryza: wylatuje nie 19 a 17 grudnia, w poniedzialek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truski27 Napisano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Witam Leci ktoś 9 kwietnia Lotem z Warszawy do Chicago ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloczek2 Napisano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Ja lece 19.03 z VIE przez AMS do LAX Linie KLM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekWSH Napisano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Witam, czy jest realne zeby zdarzyc z przesiadka w Atlancie 55 minut ? Chicago-Atlanta-Sao Paulo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 To największe lotnisko na świecie ale dobrze zorganizowane. Ponad 100 mln pasażerów rocznie. Trzeba bedzie zugiem jechać na inny terminal ale niezbyt długo. Warunek podstawowy, samolot z Ciupagowa nie może się spóźnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekWSH Napisano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Czyli odpada, jeszcze mam JFK 55 minut ale nie pytalem bo wiem ze nierealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi