dzidzim Napisano 30 Października 2011 Zgłoś Napisano 30 Października 2011 wypełniam i mam problem z kodem autoryzacji - czy ktoś też tak ma że wpisuje i ciągle coś nie tak? nie wiem co jest-wyraźny jest napis, wielkość liter też ok więc nie wiem dlaczego nie wchodzi... EDIT - udało się po 3 wypełnieniu całości a co do krzyku że ludzie o proste rzeczy pytają - owszem - bo wszędzie straszą że do wypałniania można podejść tylko 1 raz - więc na logikę - każdy woli zapytać ZANIM otworzy... a tu się okazuje że kilka razy można to samo wypełniać od nowa po otwarciu... wypełniam i mam problem z kodem autoryzacji - czy ktoś też tak ma że wpisuje i ciągle coś nie tak? nie wiem co jest-wyraźny jest napis, wielkość liter też ok więc nie wiem dlaczego nie wchodzi... Mnie rownież nie udaje się tego wysłać ...Gdzie dokładnie i w jaki sposób wpisuje się ten kod??? Proszę o pomoc
kzielu Napisano 30 Października 2011 Zgłoś Napisano 30 Października 2011 cropa musisz zrobić - nie resize. Czyli najpierw wyciąć kwadratowy fragment ze zdjęcia, później go zmniejszyć do 600x600.
sly6 Napisano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 31 Października 2011 dzidzim sprawa moze byc taka ze albo cos nie tak masz z laczem,przegladarka lub tez serwery sa juz przeciazane w nie ktorych godzinach i radze probowac w innym czasie,,bo czym blizej 5 listopada tym gorzej bedzie wyslac zgloszenie.
Christina Napisano 31 Października 2011 Zgłoś Napisano 31 Października 2011 wypełniam i mam problem z kodem autoryzacji - czy ktoś też tak ma że wpisuje i ciągle coś nie tak? nie wiem co jest-wyraźny jest napis, wielkość liter też ok więc nie wiem dlaczego nie wchodzi... Mnie rownież nie udaje się tego wysłać ...Gdzie dokładnie i w jaki sposób wpisuje się ten kod??? Proszę o pomoc Wysyłałam zgłoszenie parę dni temu i też tak było, weszło dopiero po 15 minutach . Najciekawsze jest to że po kliknięciu opcji odtworzenia kodu, speaker mówi zupełnie co innego. W koncu zaczęłam wpisywać to co mówił i za którymś razem weszło.
sly6 Napisano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 31 Października 2011 mowi inaczej tzn co?kod mowi inny?jesli tak to jest normalne ze jesli nie udaje Ci sie cos(wyslanie) wtedy podaje inny kod ktory nalezy wpisac a nie stary..
Christina Napisano 31 Października 2011 Zgłoś Napisano 31 Października 2011 Pare razy wpisywalam te, ktore mi sie wyswietlaly i nie chcialy wchodzic tak jak niektorym .Gdy rownolegle wypelnialam to co bylo w ramce i odsluchiwalam speakera to kody roznily sie od siebie . W koncu wpisalam to co mowil speaker i weszlo mimo tego, ze bylo cos innego w ramce.
Joanna30 Napisano 31 Października 2011 Zgłoś Napisano 31 Października 2011 Joanna30 a jak zrobić żeby sie twarz nie rozjeżdżała??? Dokładnie to: cropa musisz zrobić - nie resize. Czyli najpierw wyciąć kwadratowy fragment ze zdjęcia, później go zmniejszyć do 600x600. Przed zmniejszeniem zdjęcie musi być kwadratem.
a95 Napisano 31 Października 2011 Zgłoś Napisano 31 Października 2011 Witam mam 2 pytania odnośnie zielonej karty 1. Jeśli wypełnię formularz wraz ze zdjęciem i zdjęcie nie bedzie spełniało kryteriów to otrzymam informację że moje zdjęcie nie spełnia kryteriów i po poprawieniu błędu będę mógł wysłać drugi raz zgłoszenie ? 2. Jeśli zostanę wylosowany i pojadę na rozmowę, wpłacę pieniądze to czy może tak się zdarzyć że po wpłaceniu kasy nie dostanę zielonej karty ?
sly6 Napisano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 31 Października 2011 od tego masz taki link aby sprawdzic fotke czy sie nadaje czy tez nie https://www.dvlotter....gov/photo.aspx tam mozesz takie cos sprawdzic jesli system Ci takie cos przyjmie to nie bedziesz mogl wyslac-poprawic fotki.. co do wplaty to za co by Ci wizy nie dali?to nie wiza turystyczna ze moze byc ze masz male zwiazki z Polska,tutaj sie bierze pod uwage inne sprawy jak zdrowie-karalnosc,zakaz wjazdu,pobyt nielegalny ...oraz obciazenie dla systemu socjalnego bo jesli Ci wizy nie dadza to przepada kasa za rozmowe,za badania medyczne..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.