Skocz do zawartości

Dv 2013 Zgloszenie -Aplikacja ,pytania

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wypełniam i mam problem z kodem autoryzacji - czy ktoś też tak ma że wpisuje i ciągle coś nie tak? nie wiem co jest-wyraźny jest napis, wielkość liter też ok więc nie wiem dlaczego nie wchodzi...

EDIT - udało się :) po 3 wypełnieniu całości :)

a co do krzyku że ludzie o proste rzeczy pytają - owszem - bo wszędzie straszą że do wypałniania można podejść tylko 1 raz - więc na logikę - każdy woli zapytać ZANIM otworzy... a tu się okazuje że kilka razy można to samo wypełniać od nowa po otwarciu...

wypełniam i mam problem z kodem autoryzacji - czy ktoś też tak ma że wpisuje i ciągle coś nie tak? nie wiem co jest-wyraźny jest napis, wielkość liter też ok więc nie wiem dlaczego nie wchodzi...

Mnie rownież nie udaje się tego wysłać ...Gdzie dokładnie i w jaki sposób wpisuje się ten kod??? Proszę o pomoc

• Odpowiedzi 438
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

dzidzim sprawa moze byc taka ze albo cos nie tak masz z laczem,przegladarka lub tez serwery sa juz przeciazane w nie ktorych godzinach i radze probowac w innym czasie,,bo czym blizej 5 listopada tym gorzej bedzie wyslac zgloszenie.

Napisano

Mnie rownież nie udaje się tego wysłać ...Gdzie dokładnie i w jaki sposób wpisuje się ten kod??? Proszę o pomoc

Wysyłałam zgłoszenie parę dni temu i też tak było, weszło dopiero po 15 minutach . Najciekawsze jest to że po kliknięciu opcji odtworzenia kodu, speaker mówi zupełnie co innego. W koncu zaczęłam wpisywać to co mówił i za którymś razem weszło.

Napisano

mowi inaczej tzn co?kod mowi inny?jesli tak to jest normalne ze jesli nie udaje Ci sie cos(wyslanie) wtedy podaje inny kod ktory nalezy wpisac a nie stary..

Napisano

Pare razy wpisywalam te, ktore mi sie wyswietlaly i nie chcialy wchodzic tak jak niektorym .Gdy rownolegle wypelnialam to co bylo w ramce i odsluchiwalam speakera to kody roznily sie od siebie . W koncu wpisalam to co mowil speaker i weszlo mimo tego, ze bylo cos innego w ramce.

Napisano

Joanna30

a jak zrobić żeby sie twarz nie rozjeżdżała???

Dokładnie to:

cropa musisz zrobić - nie resize. Czyli najpierw wyciąć kwadratowy fragment ze zdjęcia, później go zmniejszyć do 600x600.

Przed zmniejszeniem zdjęcie musi być kwadratem.

Napisano

Witam mam 2 pytania odnośnie zielonej karty

1. Jeśli wypełnię formularz wraz ze zdjęciem i zdjęcie nie bedzie spełniało kryteriów to otrzymam informację że moje zdjęcie nie spełnia kryteriów i po poprawieniu błędu będę mógł wysłać drugi raz zgłoszenie ?

2. Jeśli zostanę wylosowany i pojadę na rozmowę, wpłacę pieniądze to czy może tak się zdarzyć że po wpłaceniu kasy nie dostanę zielonej karty ?

Napisano

od tego masz taki link aby sprawdzic fotke czy sie nadaje czy tez nie

https://www.dvlotter....gov/photo.aspx

tam mozesz takie cos sprawdzic

jesli system Ci takie cos przyjmie to nie bedziesz mogl wyslac-poprawic fotki..

co do wplaty to za co by Ci wizy nie dali?to nie wiza turystyczna ze moze byc ze masz male zwiazki z Polska,tutaj sie bierze pod uwage inne sprawy

jak zdrowie-karalnosc,zakaz wjazdu,pobyt nielegalny ...oraz obciazenie dla systemu socjalnego

bo jesli Ci wizy nie dadza to przepada kasa za rozmowe,za badania medyczne..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...