kostaryka Napisano 4 Października 2011 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 tak sunshine dobrze Ci sie wydaje za pol roku sprawdzisz czy Twoj numer zostal wylosowany, powodzenia
lilly27 Napisano 4 Października 2011 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 wciskam continue ale sie kreci nic nie idzie dalej cos zrobilam nie tak???
sly6 Napisano 4 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 4 Października 2011 jak napisal juz kalifornikejszyn moga byc serwery przeciazane ...dlatego tez moze tak byc widze ze kostaryka troche przeczytala temat i pewne odpowiedzi-to dobrze do tego w wiadomosciach juz mowili o tym
lilly27 Napisano 4 Października 2011 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 KOSTARYKA DZIEKUJE ZA POMOC INNYM TEZ MOZE SIE UDA
kostaryka Napisano 4 Października 2011 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 Witaj Sly! tak troche juz wiem o loterii i ogolnie o zyciu w USA:) chetnie pomoge jak beda jakies nieskomplikowane pytania mam nadzieje, ze jak bede sie mylila to moge liczyc na Twoje wiadomosci oraz kompetencje, pozdrawiam! KOSTARYKA DZIEKUJE ZA POMOC INNYM TEZ MOZE SIE UDA Nie ma za co! pozdrawiam i powodzenia zycze:) trzymam kciuki:P
sly6 Napisano 4 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 4 Października 2011 lilly25 prosze pisac kolejne posty bez caps locka kostaryka nie ma sprawy,pewnie duzo bedzie pytan wiec bedzie co robic przez ten 1 miesiac
haneczka019 Napisano 4 Października 2011 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 W Wiadomościach w Faktach, w Teleexpresie, w wiadomościach radiowych RMF FM w Superstacji i kto wie gdzie jeszcze.Jak to zwykle bywa, wszystkie stacje powtarzają te same news(y)
pająk3 Napisano 4 Października 2011 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 Czy w punkcie 8a In Care Of wpisujemy imię i nazwisko czy nie.
sunshine87 Napisano 4 Października 2011 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 Kostaryka ja też dziękuję za tak szybką odpowiedź
Joanna30 Napisano 4 Października 2011 Zgłoś Napisano 4 Października 2011 Czy w punkcie 8a In Care Of wpisujemy imię i nazwisko czy nie. Jeśli jesteś w aplikacji, to widzisz, że jest tam "optional" czyli można wpisać, a można nie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.