lochraven Napisano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2012 I od dzisiaj razem ze Stingiem: 'I'm an alien, i'm a legal alieeeeen'. Teraz spokój na 21 miesięcy, w końcu.
Nigella Napisano 30 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2012 Super! Ja 10 września mam te dodatkowe badania... mam nadzieję, że na tym koniec "requestów" ze strony USCIS PS. Co jest po tych 21 miesiącach - przedłużają bez problemu czy czeka Was interview?
kzielu Napisano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2012 Różnie - zdecydowana większość nie ma interview na RoC i dostaje pocztą 10-letnią kartę, natomiast mniej lub bardziej losowo wybrana część zostaje zaproszona na interview (+ oczywiście Ci co wydają się podejrzani). Do tego jeszcze jest cała grupa z divorce waiverami...
lochraven Napisano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2012 Ale z tego co widziałem w różnych wątkach tutaj na forum, to znowu trzeba będzie zgromadzić całą kupkę przeróżnych dokumentów, żeby nie było za łatwo.
kzielu Napisano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2012 Zdecydowanie - i tu już jest znacznie bardziej na serio niż przy AoSie, gdzie generalnie nie oczekują że zaraz po ślubie będziesz mieć stertę dokumentów z obydwoma nazwiskami... Tu już trzeba mieć solidną dokumentację i to na całe dwa lata a nie miesiąc przed wysłaniem pakietu RoC... Ja za rok będę słał...
sly6 Napisano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2012 to samo masz z obywatelstwem jesli chodzi o dokumenty-papiery ale dobrze ze na forum jest to opisane i bedzie latwiej z kolejna GC czy tez obywatelstwem tego przykladem jest uzytkowniczka KW od K-1 do obywatelstwa USA
adka0401 Napisano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2012 Ja jak tylko dostane zielona karte to juz im zaczne robic scratch book , jedna strona na jeden miesiac, rachunki jak beda , zdjecia , listy i cokolwiek bedzie mialo nasze imiona i nazwisko
anka11 Napisano 24 Października 2012 Zgłoś Napisano 24 Października 2012 Witam ponownie, jestem już po ślubie i zabieram się za wypełnianie kochanej i niezbędnej papierologii- oczywiście na samym początku napotykając problemy. Chodzi mi dokładnie o ten przeklęty nr A#- dodam, że oprócz pieczątki i formy I-94 nie posiadam approval notice (nie wiem, czy go zgubiłam/zostawiłam w PL, czy może w ogóle nawet go nie dostałam- w mojej dokumentacji po prostu tego nie ma). Temat zawierający wszystkie informacje co i jak wypełniać po ślubie za bardzo mi nie pomógł, także proszę o pomoc W paszporcie na wizie są dwa numery, jeden 14-cyfrowy control number w prawym górnym rogu, i drugi (1 litera i 9 cyfr) w lewym dolnym, pod annotation. Czy któryś z nich jest właściwy czy to inna bajka? Dzięki za odp, pzdr
sly6 Napisano 24 Października 2012 Zgłoś Napisano 24 Października 2012 a chodzi o numer wizy ze sie pytasz o numery te?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.