Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 578
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Chciałem sie zapytac o jedną rzecz, może nie do końca rozumiem te numery.

Przeczytałem gdzies wczesniej, ze jak ktos miał nr większy niż bodajże 30 lub 40 tys to juz w europie się nie łapał (jedna osoba na tym forym pisała że miałą 20 cos tys numer i sie nie załapała), w azji i afryce to było chyba 70-80 tys.

Jeżeli teraz wylosowali dajmy na to te 50 tys zgłoszeń to ja rozumiem że w październiku na dodatkowym losowaniu szanse maja tylko azjaci i afrykanie??

Chciałem sie zapytac o jedną rzecz, może nie do końca rozumiem te numery.

Przeczytałem gdzies wczesniej, ze jak ktos miał nr większy niż bodajże 30 lub 40 tys to juz w europie się nie łapał (jedna osoba na tym forym pisała że miałą 20 cos tys numer i sie nie załapała), w azji i afryce to było chyba 70-80 tys.

Jeżeli teraz wylosowali dajmy na to te 50 tys zgłoszeń to ja rozumiem że w październiku na dodatkowym losowaniu szanse maja tylko azjaci i afrykanie??

cos chyba pomyliłem albo nie do końca rozumiem ta numeracje kontynentów czy ktos mógłby to wyjasnić...

Napisano

Jeszcze prawie 5 miesięcy na dywagacje i snucie domysłów - teorii powstanie prawdopodobnie z parędziesiąt.

Nikt nie wie o co chodzi z dodatkowym losowaniem (tj. kto, ile osób, z jakich regionów, czy wogóle się odbędzie etc etc) - poza KCC.

Jest parę dróg rozwiązania - możesz sam zadzwonić do nich i się zapytać albo poczekać, aż zrobi to ktoś niecierpliwy i sie tą wiedzą (jeśli uzyska) podzieli, albo dołączyć do "wymyślaczy opowieści dziwnej treści" i sam zaproponować teorię ;)

Jak będzie - dowiemy sie w 100% w październiku.

Napisano

mikun na kazde Panstwo jest okreslona pula i ktos z innego kontyentu bedzie miec inny numer niz TY ,,Ty sie nie zalapiesz a On tak bo jego pula jest :)

Napisano

dobra zobaczymy co bedzie. mysle ze wczesniej cos powiedza ile teraz wylosowali ile pozniej itd...

ktos moze sie orientuje jakie najwyzsze numery w europie zostaly teraz wylosowane ?

Napisano

Właśnie się dowiedziałam że losowanie najprawdopodobniej zostanie unieważnione, ponieważ komputer losował tylko część osób, nie brał pod uwagę wszystkich zgłoszeń. Tak więc losowanie trzeba bedzie niestety powtórzyć. Kiedy? - nie wiem.

Napisano

Gzie się o tym dowiedziałaś.

To chyba żart? Jak tak to trochę ponury... Nigdzie nie ma takiej informacji, albo wujek google nie kieruje poprawnie...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...