spicyvanilla Napisano 29 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2013 Daj znać, jak już będziesz i jak wszystko poszło
Sara Napisano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2013 Hej Chcę właśnie kupić bilety do USA. Lecę do Waszyngtonu (Dulles International). Ląduje o 15:45, a następny lot do Portland jest o 17:35. Czy zdążę na niego? Jak długo trwają procedury imigracyjne?
sly6 Napisano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2013 moga trwac pare min a moga i 30-1 godz.zalezy ile bedzie osob do odprawy,rozmowy
Laurka Napisano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2013 Troche malo czasu, bo po wyladowaniu zawsze sie schodzi zanim wszyscy sie ewakuuja z samolotu, przejda/przejada busikiem do terminalu. Potem customs i moga byc tlumy (rozne o roznej porze dnia i dnia tygodnia). Ale zawsze mozesz krzyczec, zeby Cie puscili bez kolejki, bo kolejny lot Ci ucieka Byli tacy ludzie jak ja stalam dwie godziny w kolejce
AgnieszkaS Napisano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2013 Witam wszystkich, W koncu jestem w US, lot mialam w piatek 9 sierpnia, wylot waw do jfk (godz. 13) nastepnie z jfk do washington dc national airport, oczywiscie byl opozninony, dotarlam do washington dc po polnocy zamiast o 23. Jezeli chodzi o immigration to po wyjsciu z samolotu z new york (moj POE) kazali mi stanac w kolejce dla visitors, dobrze ze nie bylo duzo osob czekajacych, kiedy przyszla moja kolej zeby podejsc do okienka powiedziano mi ze mam isc prosto do immigration room, gdzie oczywiscie musialam czekac na swoja kolejke okolo 30 min, immigration officer zapytal mnie tylko czy podrozuje sama, pobral odciski palcow, zrobil zdjecie, wstawil pieczatke w paszport z data do kiedy jest wazna wiza i moglam isc odebrac swoj bagaz. Nie bylo zadnch pytan dotyczacych mojego narzeczonego, planow zwiazanych ze slubem, nie udzielil nawet info o warunkach wizy narzeczenskiej.
Malgorzata77 Napisano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2013 Super, że już jesteś Wygląda na to, że poszło gładko. Mam nadzieję, że 5tego września też mi to tak sprawnie pójdzie. Pozdrawiam!
freja Napisano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2013 Super, że już jesteś Wygląda na to, że poszło gładko. Mam nadzieję, że 5tego września też mi to tak sprawnie pójdzie. Pozdrawiam! Oczywiscie, ze pojdzie. Trzymam kciuki!!
Malgorzata77 Napisano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2013 Oczywiscie, ze pojdzie. Trzymam kciuki!! Dziękuję Ci bardzo
LadyPiret Napisano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2013 Help help help...jestem wlasnie po pozytywnej rozmowie w ambasadzie, ale dopieo teraz pomyslaam, ze.nie dostlam zadnego pakietu czy otrzyam go odbierajac paszport z wiza w wybranym przez aiebie punkcie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.